![]() |
|
yeni araç almalıyım acilen.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
pekdemir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2014 Saat 10:41 |
|
Değerli dostlar öncelikle merhaba... Aranıza yeni katılıyorum.... Geçmişte peugeot kullanmıştım gayet te memnundum...
Kısmetse 20 gün sonra bebeğim olacak... Acilen bir araba satın almam gerekli... 206+ düşünüyorum... Fakat Emvy, Comfort ve Urban move lar var.... Hangisini öneriyorsunuz... Yada satan arkadaşlarım varsa alabilirim.... Bu arada ankarada yaşıyorum... 10 günlük görev için ankara dışındayım.... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
|
||
http://www.dr.com.tr/kitap/demirden-kalp/fatih-pekdemir/edebiyat/roman/turkiye-roman/urunno=0000000573417
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Emvy - comfort farkını bilmiyorum ama sana önerim , biraz daha çık 207 al görüntü bakımından çok güzel gözüküyor göze , 206 yı beğenirim ama 206+ bence görünümü berbat bir araç ben olsam sırf görünümünden dolayı 207 alırdım tabi sende benim tam tersi görüşümde olabilirsin ama ( 207nin modeli muhakkak biraz daha düşük olacaktır ..)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
pekdemir06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yorum için çok teşekkürler... aslında olabilir ama 207 nin satışta çok fazla seçeneği yok... bide 206+ ile 207 arasında 10 bin fark var...
|
||
http://www.dr.com.tr/kitap/demirden-kalp/fatih-pekdemir/edebiyat/roman/turkiye-roman/urunno=0000000573417
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Sahibinden baktığım genel oalrak fiyatlar ;
206 + => 2011 Model 25.000 TL 207 => 2007 Model 27.000 Model ve Km Sıkıtnsı yoksa 207 ile arasında gnel olarak çok fark yok bence 2 bilemedin 3 bin olur ..
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
|
km si düşük olanlar ve temiz olanları en az 30-33 bin aralığında.... çok kararsız kaldım.... umarım düzgün bir araç bulabilirim...
|
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
:) 206+ bence + dan oturu begenilmiyor yoksa onu 207 ile birebir ayni geri tarafi da 206 ile birebbir ayni. 207 tabiki donanim olarak biraz yukarida ama iki aracida bildigim icin 1.4 dizel olacaksa 206+ tercih ederim. Yok bana ic hacim lazim derseniz bagaj bosluklari ayni sayilir 207nin ic hacmi biraz daha fazla. 206+ in en dolusu envy dir. Sonra comfort+stilpaket - sportium ve urbanmove gelir. 206+ kategorisinde uye araclarinda as290 plakali aracima bakabilirsiniz sahibinden de ilani var. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
|
kardeşim çok sağol hemen bakıyorum....
|
||
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Alinin arabası bakımlıdır, bence mutlaka düşünmelisiniz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekdemir06
|
|
||
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Ben de aracımı satıyorum. inceleyebilirsiniz:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ozenle-kullanilmis-lpg-li-206-plus-164646500/detay/
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
Dizel olsa alırdım aracınızı. Şans işte.
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Şuraya tıklayın.
Sahibinden ilanını bilmiyorum sitedeki konusu bu.
|
||
![]() |
||
WhiteStone ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı WhiteStone
|
yerinde olsam corsa veya 27 lere bakardım
|
||
![]() |
||
alcn90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
ben yenı kasa peugeot 307 aldım 1.6 110 luk benzınlı manuel hem aıle ıcın de ıdeal konfor ve ıc genıslıgı cok makul sevıyede bı bak derım.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
207 bende çok beğeniorum fakat 206+ aldım 207 istediğim gibi bulamadığım için. pişmanda olmadım. 2007 207 deki dizel motorla 206+ 2012 de aynı motor var ama sanırım euro 5 motor daha iyi 207 kasa ağır motor yüzünden hantal kalıyor,
206+ daha atik kalıyor onun yanında hem model farkı hem motor farkı var.. çok karmaşık bi durum ![]() Bende seçimde çok zorlandım sırf model ve şu euro 5 motor olduğu için plus aldım..
Düzenleyen tigerland - 02 Temmuz 2014 Saat 12:12 |
||
![]() |
||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
Seninle aynı duyguları yaşayarak bnde 206 + aldım =) emin ol pişman olmayacaksin allah kaza bela vermesin
|
||
![]() |
||
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
|
keske istanbulda olsaydiniz suan satisi yapiyor olurduk ;) |
||
![]() |
||
mjtanju ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
|
Bende ankarada 1 ay araba aradim 206+ ya gittim lpg görünce vazgectim ama simdi 206+ ya bakacagim nasipse insallah olur model yili 2011 olunca lpg gozum.gormedi insallah bende sizin gibi alirim memnun kalirim.
Araba piyasasi cok pahalandi ve iyi arabayi biraktim insanlarla karsilasmak cok cok zor .. |
||
![]() |
||
|
Hayirli olsun dizelmi aldiniz ben benzin lpg alcamda ? |
||
![]() |
||
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
|
206 + 1.4 hdi bi de temiz km düşükse kimseyi Üzmez =)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |