![]() |
|
206 depo kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 22:49 |
arkadaşlar canım çok sıkıldı akşam akşam. Benzinlikteki pompacıyı dövüyordum az kalsın. arabaya benzin aldım adam kilitlememiş depo kapağını tabi oda yolda düşmüş bulamadımda. şimdi depo kapağını 20 tl'ye bulduk ancak kilidi yok. onu nasıl bulacağım meçhul. bulduk diyelim anahtara nasıl uyduracağız. bana akıl verin vallahı çıldıracağım yarın bostancıda çıkmacıları dolaşacağım adam abi buluruz kilitçide ayarlar dedide 100 liradan fazla durduk yere girdi sanırım.
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum depo kapagı klitlemeden cıkmaz anahtar hıc oturtmamış ozaman ben hep iner bakarım kitledimi diye.. gecmiş olsun...
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun öncelikle ama gerçekten anahtar kılıtlemeden çıkmaz nasıl olmuş anlamadım ben bu yuzden bu ışı onlara bırakmam kendım açar kendım kapatırım depo kapağını çunku bır kaç kere aracımın tavanına yapıştırdıklarını gordum kapağı o yuzden elletmem yani.Neyse kapak 20 TL bırşey boyancak o basıt kılıtte çıkmacılardan bulunur ama ucuz olmaz ve aracınızın anahtarı bırebır uydurulabılırmı başka kılıt uzerıne emın değilim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Gecmis olsun hocam cidden ilginc bir durum. Ben normal kapagi RC kapagi ile degistirdim. Degistirirken baya bi cebellestim. Tam oturmadan kilitlenmiyor kilitlenmeden anahtar cikmiyor.
90 model opel corsa a sedan aracimizin nasil oldu ise bagaj kilidi dustu anahtarin girdigi. Zor zanaat cikmasini bulduk ve nasil oldu bilmiyorum ama bizim anahtara uydu. Sikintisiz calisti. Galiba tum kilit sistemini degistirmeniz gerekiyor. |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
bu arada oto klitçilere bir sor derim galiba depo kapaklarında klit anahtara göre ayarlana biliyordu diye biliyorum önce sor öle al dostum.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
bostancıdaki aydoğan var ona sordum kilit 80 kapağa 60 dedi :D kilidi alacağım sadece boyalı kapak 25 tl 5 tl kargo desem 30 olacak. işin püf noktası kilide nasıl uydurcaz anahtarı...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |