![]() |
|
307 me anahtar buldum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 21:26 |
selam arkadaşlar arcım 307 2001 anahtarım bozuk yenisine 230 tl dediler aliexpresste 50 dolar acaba uyarmı tanıtması pahalımı nasıl olur acaba http://tr.aliexpress.com/item/Peugeot-307-2-button-Folding-remote-chip-key-control-433mhz-blade-with-groove/1645498474.html
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben gecen sene pederin arabasına sustalı yaptırdım 80 kagıta okadar pahalı olmaması lazım sustalı yaptıramıyormusun taş çatlasın 100 kagıttır.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen sabri_23 - 27 Haziran 2014 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum söle sölim şimdi anahtarı söktüm bir kontak için olan kısım var bunu kodluyorlar zaten 2 kapı acma kapama için var bunuda kodluyorlar sen şimdi neden 230 kagıt vercen onu anlamadım ?
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
"Dikkat:nakliye şirketi kabul etmiyoruzpilçok mal göndereceğiz pilsiz, söyleyecektir modeli pil kullanılan uzaktan, satın alabilirsiniz yanınızda ve yüklemek, ucuz ve normal pil."
Nakliye şirketi pilli kabul etmiyormuş, o yüzden pilsiz göndereceklermiş. Pil takmak ne de olsa çok kolaymış.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |