Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çekiş problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DiabLo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı DiabLo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Çekiş problemi
    Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 00:37
Arkadaslar ÖnceLikLe  S.a  Hepinize Aracım 106QuikSiLver   AracımLa  3 Vitesde iLerLerken Pısss  Diye Bi Ses Duydum İndim Kaputu aCdım  Yanık Kokusu Vardı Koku Sol Tarafdan Gelmekdeydi.  Asıl Problem Aracım 2 Viteessdeyken   Koltuga  yapısdırırccassına Çekişi Vardı Şuanda Ciddi Bi Çekıs Kaybı yasıyorum   Aracımda  K&N  Hava FiLtresi Kiti  Yazzılım Bulunmakda     Umarım Yardımcı oLursunuz Tşk Ederim..
Wutututuututu
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 09:07
hocam o dediğin bende oldu öyle bi ses duymadım teyip açıkdı ama sıkıntı rolanti ayar valfinin olduğu yer ile hava filtre kitinin olduğu yerden bi yanık kokusu geldi, rahatsız edici bi şekilde hem çekiş düştü hemde yakıt arttı hiisedilir derecede. dediğim gibi hava filtre kitinin motor giriş yeri ile rolanti ayar valfinin oraya işlem yapmıştık ama ne yaptımızı hatırlamıyorum. aklında olsun belki işine yarar...
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.