![]() |
|
Çekiş problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DiabLo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 Saat 00:37 |
Arkadaslar ÖnceLikLe S.a Hepinize Aracım 106QuikSiLver AracımLa 3 Vitesde iLerLerken Pısss Diye Bi Ses Duydum İndim Kaputu aCdım Yanık Kokusu Vardı Koku Sol Tarafdan Gelmekdeydi. Asıl Problem Aracım 2 Viteessdeyken Koltuga yapısdırırccassına Çekişi Vardı Şuanda Ciddi Bi Çekıs Kaybı yasıyorum Aracımda K&N Hava FiLtresi Kiti Yazzılım Bulunmakda Umarım Yardımcı oLursunuz Tşk Ederim..
|
|
Wutututuututu
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o dediğin bende oldu öyle bi ses duymadım teyip açıkdı ama sıkıntı rolanti ayar valfinin olduğu yer ile hava filtre kitinin olduğu yerden bi yanık kokusu geldi, rahatsız edici bi şekilde hem çekiş düştü hemde yakıt arttı hiisedilir derecede. dediğim gibi hava filtre kitinin motor giriş yeri ile rolanti ayar valfinin oraya işlem yapmıştık ama ne yaptımızı hatırlamıyorum. aklında olsun belki işine yarar...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |