![]() |
|
fan mürşürü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
srhtswr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 19:06 |
kolay gelsin arkadaşlar aranıza tekrardan katıldım daha öncedende kayıtlıydım ama askerlik süresince katılamıodum....
bir sorunum var sizlere danışmak istedim aracım çok hararet yapıo fan mürşürü bozuktu fan devreye girmiodu değiştirdim tekrardan aynı sorun var bir işe yaramadı beyinden dediler bu devrede elektornikçiler bu konuda ne yapıolar bilgisi olan varmı.....
![]() ![]() ![]() |
|
S 16 gtı 2000
|
|
![]() |
|
srhtswr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimsenin bilgisi yok mu bu konuda
![]() |
|
S 16 gtı 2000
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Araç kaç derecede fan açıyor ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
açmıyor sıkıntı orda zaten farn mürşürü değişti ondan dedik ama beyinden çıktı...
|
|
S 16 gtı 2000
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Fan resistansını kontrol ettirmediysen bi kontrol ettir derim. Ondanda yapar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
eyvallah bunu hemen kontrol ettirecem bi baktırayım bakalım
|
|
S 16 gtı 2000
|
|
![]() |
|
Aynısı başıma geldi tam bir yıl uğraştım sorunu bulmak için. Geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynısı başına gelmişti fan resistansına baktır dedim ve sorunu o şekilde çözdü. İnşallah senin sorunda fan resistansındandır çokta ucuz bir paçra.
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim sorunum fan rolesinden kaynaklaniyordu
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
valla artık bıktım resmen tam havalar sıcakken oldu birde artık nere baktıracağımı şaşırdım bu dediklerinizi not alıom hepsine baktıracam ne uyuz bir sorundur bu ya
|
|
S 16 gtı 2000
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |