|
kalkarken zorlanma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 13:55 |
Arabam 2004 307 1.6 lpg benzinli. Kisin varmiydi bilmiyorum ama simdi araci kaldirirken sanki zornaliyor. Once devri 1.500 u gecirip debrajdan ayagimi kaldirinca herhangi bir sikinti yok yada ben mi yanlis yapiyorum normali mi böyle. Ayrica klima acik oldugu zaman ilk kalkislarda daha bi zorlaniyor. Once gaz istiyor debraji kaldiriyorum. Daha once focus vardi onda oyle değildi. Cekisinde yada herhangi bir seyinde sorun yok gayet iyi
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzinde denediniz mi? Benzinde daha rahatsa lpg ayarları fakir kalmış olabilir.
|
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
töbe töbe mübarek günlerde :)
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Klima ne yazık ki haddinden fazla zorluyor bu 307'leri 1.6 ama Lpg de klima açık olduğu zaman sanki arkadan biri tutuyormuş dur gitme diyor gibi hissediyorum :)
|
|
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benzinde denemedim ilk firsatta dener oyle yazarim. Birde araba calisirken sanki turbo varmis gibi ses cikariyor ama oyle abartilacak gibi degil fiiiiiyyy diye o neyden acaba
|
|
ucanturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O inceden fiyy sesi bendede var. GGaza basınca kesiliyor bırakınca tekrar duyuluyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |