![]() |
|
şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 13:49 |
meraba arkadaşlar.Aracım kalkarken birinci viteste ve geri viteslerde zorlanıdu.Tamire götürdüm usta bakmadan arabaya bınmeden sdc şikayetimi dinledi ve aks ler deişecek dedi.gittim sağ sol komple aks aldım getirdim taktı.ama sorun gitmedi.Birinci viteste kalktıktan sonra komple depriyajı bırakıp hafif gaz verip gittiğin zaman çat çat çat die ses geliyo.geçen geri viteste kalkış sırasında araba istop etti ve vites takılı kaldı.ne boşa geçiyo ne vites değişiyo.az zorladım yüklendim vites kolu çıkar gbi oldu.yokuş aşağı 4-5 kişi zor zor ittikte sallantı sırasında vitesten çıkartttık.bu olay üzerine tekrar götürdüm depriyaj seti dedi.gittim onuda aldım orjinal tabi.koydum parçayı arabaya gittim dükkana bu kez anahtarı aldı bi tur attı geldi şimdide şanzımanda sorun var dıyo.şaştım kaldım napacağımı.başka bi yere götürdüm şanzıman komple deişicek dio çıkma alcan dio.süreklı kullanğım usta tamır olur dıo.napmam lazım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.2-3-4-5 viteslerde hiçbir sorun yok
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamlı gittiğin tamircin şanzımanı sökecek ve onların muhakkak çalıştığı şanzıman revizyon işleriyle uğraşan bir yer vardır oraya yollayacak ve bilgi ve fiyat alacak eğer ki şanzıman revizyonla kurtulursa orası halleder ha kurtulmazsa çıkma şanzıman alacaksın sıkma canını ben şunu anladım ki Peugeotlar şanzıman konusunda narin araçlar ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
mhop ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
şanzıman deişim gerektirirmi bu durumda.sorun sdc birinci ve geri
viteslerde.eğer tamir olursa maksımum ne kdr olur acaba.çıkmalara baktım
bin liradan başlıyo
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
senkromeçlere bakılır fiyatı orası verecek tam ne kadar tutar bilinmez ama sana tavsiyem en kısa zamanda kendine adam gibi bir tamirci ayarla ... haa çıkma şanzımanlarda 700 - 1000 tl arası değişir dediğin gibi ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tşkler kardeş saol
|
|
![]() |
|
ne demek inşallah az masrafla çözersin sıkıntını...
![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
eyv saolasın.inşallah
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum aracı test etmeden teshis koyan ustadan uzak dur derim arkadaşında dediği gibi kendine iyi bir usta bul forumda senın oldugun yerlerde arkadaşlar vardır sana yardımcı olacak bir usta önerirler muhtemelen. benim aracın şanzumanıda değişmiş 800 tl alınmış daha önceki sahibi fatura ve servis fişini vermişti.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |