![]() |
|
Alüminyum vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 23:37 |
Merhaba arkadaşlar daha önce yapsak diye başlık açmıştım şimdi yaptım satıyorum :)
Peugeot gurubu vites topuzu. Ürün Türkiyede bulup bulabileceğiniz en kaliteli alüminyumdan (7075) yapılmış ve CNC tezgahında imal edilmiştir. Üzerinde kaplama nikelaj vs yoktur polisaj uygulanmıştır (Keçe pasta vb ekipmanlar ile metali parlatmak) bu sebeple zamanla kaplaması soyuldu döküldü kavladı gibi sıkıntılarınız olmaz aksine kullandıkça parlar. Klasik rakamlar yerine Üzerinde Aslan patisi şeklinde logoso vardır İstenirse Lazer yazıda yazdırılabilir seçenekler tamamen hayal gücünüze kalmış. isim soyisim kan gurubu, Tuttuğunuz takımın adı veya logoso, sevgilinizin çocuğunuzun adı vs vs Çok detaylı resimler olmadığı sürece herşey mümkün Lazer yazılı fiyatı farklıdır. Logolarıda birkaç güne basıcam inşallah Fiyat olarakta 75 TL
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ürün piyasaya girmiş hayırlı uğurlu olsun. Ben talibim diyordum zaten :) Fiyat ne kadar dı bir de üzerine lazerle örneğin 'karadavut' yazdırsak ne kadar olur? iki seçenek fiyatlarınıda öğrenirsek akabinde anlaşıp ürünü satın alalım. Şimdiden teşekkürler ve hayırlı işler dilerim.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalleri 50 tl die biliyom ama
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu orijinalden daha kaliteli olmuş :)
Bence bu arkadaşın yaptığı iş, orijinal topuzu beğenmeyenler için büyük bir nimet, üzerine istediğiniz şeyi çiziyor belki atatürk portresi bile çizer o kadar becerikli
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Normalinden uzunmu olmus boyu sanki :/
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
1 - fiyat bilgisi verirsen iyi olur 2 - otomatik vites içinde uyarmı
3 - arslan patisi veya yazı karakterleri renkli olabiliyormu
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Boyutlar orjinali ile aynı.
Fiyatı 75 tl aslında daha uygun yapmak istiyordum ama Kaliteli malzeme kullanınca maliyet arttı. 7075 normal alüminyumun yaklaşık 3.5 katı pahalı. Logo renkli olabilir onu başka bi şekilde yapıcam fakat lazer yazı renkli olamıyor malesef. Otomatik vitesin mil çapı manuelden farklı değil ise olur tabi. isterseniz öğreniriz onuda. Orjinali 50tl olabilir ha bende 50 tl ye aynı görüntüde bi topuz imal edebilirdim ama 1 yıl sonra arkamdan küfrederdiniz :) Mevcut ürünlerin hepsi ya kaplama ya mat yada boyalı. Polisaj zahmetli masraflı ve pis bi iş 10 tane topuzu parlatmak 1 günümü aldı ve kapkara oldum :) Zaten polisajını ve logosunu kendim yapmasam satacağım fiyata maledemem bile. 10 adet gibi bi talep toplanırsa normal alüminyumdan 50 tl gibi bir fiyata yapabilirim ama inanın 25lira için deymez. |
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
eğer otomatik vites için yapabilirsen (206 için) aslan patiside turuncu aracın rengine uyumlu resimde görğün gibi aracın rengi ....bana bi adet postala...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
oldukça güzel duruyor ellerine sağlık. yazı veya şekli aslan patısının ustune veya altına filan mı oluyor lazer kısmı nereleri ve maaliyet olarak ne kadar ekliyoruz 75'e
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teşekkürler Yazı veya Pati ayrı ayrı oluyor ilk logoyu lazerde yazdırmıştım 15 tl tuttu. şimdiki logoları başka bir tezgahta yaptım 10 numara oldu bence lazer yazıya falan gerek yok bu hakkaten benim çok hoşuma gitti :) Lazer yazı istersenizde ne tutarsa (5 10 15) 75in üzerine ekleriz.
|
|
|
|
![]() |
|
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Bu cok ama cok ıyı olmuş. cezbetti beni resmen lazerle bir şekil yapacagım onuda ustte degilde yan kısmına yaptırmak ıstıyorum örnek olarak resimden görebilirsin http://i.imgur.com/y1j82M5.jpg
|
|
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
![]() |
|
Açılı yüzeylere yazamıyorlar diye biliyorum ama P.tesi tekrar sorucam sizin için.
|
|
|
|
![]() |
|
teşekkürler. bu hali ile komple görünen resmi var mı?
Birde küçük bir soru olarak sorayım hem ürünün Türkiye ye özel olduğu da anlaşılır. Benim profil resmimde bulunan aslandaki Türk bayrağı uygulamasını oraya yapabilir miyiz? Renkli olması gerekmiyor
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
şart değil ya 10 numara olmuş gerçekten de 207 ye de uyumluydu sanırım dimi
|
|
|
![]() |
|
Bu olmuş benden gecer not :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
oto. vites için yapabiliyor musun...son durum ne ????
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
|
![]() |
|
Soner internette araştırdım bulamadim. Bir yedek parcaciyla konuşmak gerekiyor en yakın zamanda ogrenicem.
|
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Abi onnumara olmuş. buluşmaya numune getir bir kaç tane :):)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |