|
bir kaç sıkıntım için yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 19:30 |
Arkadaşlar selam herkese
2004 206 hdı xlıne sahibiyim ,2 hafta önce aldım benim bir kaç sorum olacak 1- devir göstergem bozuk geriden başlıyor (40 tan başlıyor) 2- sol kısa farım ve sağ sağ stop lambam yanmıyor 3- tavan lambam kapı açılınca yanıyor ama elle yakınca yanmıyor 4- marşa basaken akü ışığının sönmesini bekeiyecekmiyiz benimki sönmüyor 5-mazot pompasında su teması uyarı lambası yanıyor nasıl söndürürüz.
Düzenleyen erdemchetin - 25 Haziran 2014 Saat 19:34 |
|
okaNStarss
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
Dostum alırken bu hataları bile bilemi aldın
? |
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
korkusuz202
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
1-göstergenin çarkı kırılmış yada teli kopmuştur.En basitinden akü kablosunun + sını çıkarıp tekrar tak.
2-İhtimal olarak öncellikle ampuller geçmiş olabilir. 3-Tavan lambasını söküp anahtarla ile bi temassızlık varmı kontrol et 4-Akü nün ömrü dolmuş olabilir.Birde sigorta ları kontrol ettir. 5-?? |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
Aküyü yeni değiştirdim . far sorunları bende oldu
mazot pompası ile tavan lambası problemi aldığımda vardı gösterge akü değiştikten sonra oldu ama aküyle alakalımı bilmiyorum görünen oki bir elektrikçiye baktırmamız lazım |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |