![]() |
|
206 Klima sorunu ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 12:57 |
iç kısımda hava yönlendirmelerden sanırsam motor kısmında bişe yoksa :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam beyler dediklerinizi adım adım uygulayacağım aracın geçmişinde hiç böyle bi problem yok klima kompresörü mükemmel çalışıyor klimayı açınca klima kompresöründen çıkan borular buzdan daha soğuk çok iyi soğutuyor ama gel görki içerde sıcak soğuk hava karışıyor
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun ama bencede hemen torpidoyu sökme işlemlerine girişmeyin. Arkadaşın da dediği gibi hava yönlendirme düğmesini bi kontrol edin. Bİr de fabrikasyon çıkışlı nasıl yanlış bağlasınlar ki? bence mantıksız olmuş. Ha diceksin daha sonradan öyle bağlatmışlar ama hangi akla hizmet bağlatsınlar ki? bencede farklı bir durum vardır. Sanırım o tamirci biraz ezbere konuşmuş. Sen önce bi kompresöre baktır bakalım sıkıntı var mı yok mu?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Orta gögüsün alt kısmında
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
bu 206 da nerdedir acaba bi bakayım oraya ozaman yani hangi ustaya güveneceğim şaşırdım herkes öpme derdinde yazıklar olsun hepsine
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
arkadaşım ben daha önce reno bir araçta sökmüştüm pejomda öle başıma gelmedi klima alanın altında yönlendiriciler var aşagı yukarı ve cam olarak buraya bağlı dügme düzgün calışlıyormu ilk önce burayı kontrol edebilirsen sağlıklı bişe cıkara biliriz.hanı mantıken klima bir gözden sogutuyorsa klima sogutma işlemini yapıyor ama hava yönlendirmesi calışmıyor demektir. bence ilk önce bi kontrol et bakalım.
|
|
Kum Gri |
|
![]() |
|
Arkadaşlar merhaba 206 2001 1.4 xr otomatik benzin&lpg aracım aracı kışın aldık klimaya bakmadık hiç şimdi açtık ve çalışmadı klimacıya götürdük gazı bitmiş dedi kaçak yok dedi detaylı baktı ve gaz bastı klima devreye girdi ilk başta tüm kanallardan soğuk hava geldi ondan sonra araç ısınınca sadece tek bir kanaldan soğuk hava gelmeye başladı diğerlerinden hep sıcak hava üfledi klima açıyor bi sıkıntı yok ama sadece tek kanal soğutuyor usta 2-3 sefer uğraştı gazı boşalttı tekrar bastı aynı sorun basınç ölçtü herşey normal vardığı sonuç içerden klimadan giden soğuk sıcak borularını ters bağlamışlar zamanında dedi torpido sökülecek ve onlar doğru takılacak dedi ben anlam veremiyorum ama yada dedi klima radyatöründen düz hortum çekeceksin sıcak havayı iptal edeceksin sadece soğuk verecek bu nasıl iş anlam veremedim çok masraflı iş torpido sökülmesi dedi usta lütfen yardım ben ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |