|
Arka sol stop lambası hata |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hsngkky
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 11:23 |
Merhaba arkadaşlar 407 sw çok güzel konforlu araç fakat ufak tefek aksilikleri bitmiyor.Şimdi arabanın frenine bastığım zaman sol arka stop arızalı diyor fakat araç dururken böyle bir hata vermiyor yalnızca hareket ederken.Hem frene basıp hem sinyal verdiğimde sinyal patlakmış gibi hızlı hızlı yanıp sönüyor hata neden kaynaklanır bilgilendirirseniz çok sevinirim.Ayrıca baskı balata volant zamanıda gelmiş ne kadara mal olur bilemedim masraflı arabaymış...
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ampüller sağlamsa muhtemelen sokette oksitlenme vardır, soketi söküp kontak spreyi ile temizleyin muhtemelen düzelir.
|
|
hsngkky
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim bugün onu halledelim derken arabayı yıkattım daha sonra arkadaş sol arka camı açtı.Kapatmak istedim cam kapanırken bişey sıkışıyo gibi ses geldi daha sonra yarıdan fazla kapanıp tekrar açıldı bu şekilde 15 20 kere devam etti elle zorladık şu anda 1 cm açıklık var ve bu şekilde kaldı daha fazla elle de kapanmıyor sanki bişey sıkışmış gibi cama.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim sizin araba muhtemelen yatmaktan paslanmış onu biraz yağlaman gerekecek sanıyorum :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |