![]() |
|
307 yağ yakma 1.4 acill |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerit307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 08:45 |
merhaba arkadaşlar ben istanbuldan aranıza yeni katıldım konum şu yeni 1.4 hdi 307 aldım fakat ustalar sürekli kafamı karıştıryor yağ kağını açıyor ordam duman geliyor araç yağ yakıyo diyolar fakat benim aracımda yağ eksiltme felan yok 2600 km yaptım çok az miktarda yağ çubuğunda yağ eksilmiş ne yapmayalıyım 5 farklı ustaya göstedim iki tanesi motor bitmiş diyor diğer ikisi normal dizel araç duman yapar diyor aracın cekişinde felna hiç bir probrem bulunmmaktadır motorda ses ekzozsdan mavi duman vs şeyler hiç yok geçenlerde enjektörleri değiştirdim enjektör takan değişimini yapan
http://image5.sahibinden.com/photos/73/42/81/1497342816ww.jpg linkte ekliolan yağ kağaı değilde aynı yağ kapağına benzeyen resimde bakıldğında yağ kapağının solunda olan kapak gibi ucunda hortum takılacak delik olan parçaya bir hortum taktı ucunu aşağıya bıraktı şimdi duman ordan çıkıyor araç harekte ettiğinde rahatsız edci bir duman görünüyor taktığı ortumda usta dedi bu hortumu takmaz isek turbon patlar hortumun diğer ucu önceden turboya takılıyordu fakat şuan turboya takılan kısmını çıkarttı sizce gercekten usatnın dedeği gibi mi yoksa ben geri söküp eski haline getireceğim hortumu yardımlarınızı bekliyorum acil
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam turbonun borusu bence boşta bırakılmaz yanı onu tekrar normale cevırın.. turbonun turbun tarafını vs bozulabılır ve turbo masrafın cıkabılır, motora zarara kadar gıdebılır.. benım düşüncem..
motor yag yakması aracınız kac kmde bu onemlı ve bakım durumu.. yag kapağını açtığınızda duman atıyo dıye ole bısı dıyolarsa bunda sıkıntı yok.. ama yag cubugunu cekıp ortadan yag buharı çıkar ordakı buharın yoğunluğu onemlı ona gore konuşan olabılır.. gormedende bısı denmiyor:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
cerit307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ çubuğu çekildiğinde baya duman çıkıyor fakat yağ eksiltme yok
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ yakan motor yağ çubuğundan yada yağ çubuğundan çıkan dumanla anlaşılmaz eksozdan mavi duman atar ve yağ eksiltir. Sizin sorun kompresör kaçağı gibi görünüyor ama nerden kaçırdığı incelemeyle anlaşılır |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |