![]() |
|
Kendi kendine duzelen garip bir durum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 20:40 |
|
Dün aracım bi ara 1. vitesden 2. vitese gectikten sonra bastıgım halde gitmemeye ve hatta durma noktasına gelecek kadar yavaşlamaya başladı. Sonra tekrar 1 e aldım bağırttırana kadar bastım 2 ye çektim bastım ve yine gitmeyip durana kadar yavaslamaya basladı. Sonra tekrar 1e alıp iyice basıp direk 3 e geçirip denedim yine olmadı. Aracı kenara çektim stop ettim. 2 dakka sonra tekrar çalıştırdım sorun düzeldi ? ilk kez başıma geliyor varmı fikri olan?
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam bende de oldu hatta fsm köprüsünde ustayı aradım boğulma yapmıştır dediler ...
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Ya benzer bir durum akrabanın 2011 1.3 cdti astra sedan arabasında olmuştu hatta biz bir de yokuş tırmanıyorduk. Aynı şeyler oldu aynı şekilde kenara çekip yeniden çalıştırınca düzeldi bir daha yapmadı.
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Araç dizel mi ? Dizelse mazotu tam dibe vurdurma 2.si mazot filtresini değiştir. |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
turbodan olabilir
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
|
dizel degil kardeşim benzinli tup yok.
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
büyük ihtimal benzın yetiştirmemiştır boşta gaz yer ama yüke binince yıgılır kalır
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
O gunden sonra bir daha yapmadi sordum birine enkektorlere pislik gelmistir gaz yememistir dedi. Benzini sonuna kadar kullandiysan dibindeki pisligi cekmistir falan dedi gercekten de iki gun once benzini son damlasina kadar kullanmis istasyona yetisememistim galiba ondan
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |