|
|
Başlık bulamadım ama fikirleriniz lazım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tolga.onal
2. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Başlık bulamadım ama fikirleriniz lazımGönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 16:39 |
|
Şimdi benim sorunum şu. Benim araba normal kasetçalar teypliydi ben buna 5 li cd changer taktım bu alet elektriğini radyodan aldığı için sanırım radyoda biraz zayıflama oldu ve radyo kanalları cızırtılı zayıf çekmeye başladı. Sonra onu söktüm double din teyp taktım yine aynı sorun devam ediyor double din de normal teypten daha fazla enerji kullandığı için yine bi zayıflama oluyor herhalde sigorta falan mı değiştirmek gerekli ne yapmak lazım anlamadım 2 gündür düşünüyorum ne yapabilirim diye çözümü bırak konu başlığını bile bulamadım
|
|
|
|
|
![]() |
|
mgulcan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 17:19 |
|
Tam emin olmamakla birlikte anten olma ihtimali var mı acaba tolga? Sen benim dediğim gibi eskidji de toprak elektroniğe gel orada çerçeveyede bakarsın hatta istersen bu akşam ben uğrayacağım oraya beraber gidebiliriz.
|
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
tolga.onal
2. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 17:29 |
|
Bu akşam ve yarın geç çıkıcam işten biraz, ama anten olduğunu sanmıyorum çünkü cd changer ın soketini çıkartınca sorun çıkartmıyor ama takınca cızırtı yapmaya başlıyor teyp tesisatı zayıfsa kaldırmıyor olabilir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
![]() |
|
mgulcan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 17:44 |
|
Belki kısa devre filan yapıyordur o soketle en iyisi kaliteli birine baktırmak tolga istediğin bi akşam beraberde gidebiliriz haber vermen yeterli.
|
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 19:45 |
|
Anten tesisatını bir kontrol ettirin derim.
|
|
![]() |
|
tolga.onal
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 20:47 |
|
Antenden dolayı olsa cd changer ı çıkartıncada cızırtı yapması lazım değil mi ? 2 yıldır çok iyiydi hatta memlekete falan gittiğimde önceki arabalarımın çekmediği yerlerde sorunsuz çekerek beni şaşırtmıştı Cd changerı taktım gitti söktüm düzeldi :) şimdi double din taktım yine sıkıntı var.. Orjinal teypten başka eksta bişey takınca sıkıntı oluyor
|
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik
5. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 01:19 |
CD changer ile anten in soketi çok yakın birbirini etkiliyor olabilrler fiziksel açıdan. |
|
![]() |
|
outlaw
3. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 09:24 |
|
TEYBİ TAKARLARKEN PARAZİT KESİCİ TAKTILAR MI ACABA ??
![]() |
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tolga.onal
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 12:00 |
|
Hayır takmadılar ekstra böyle bişey. bu nedir nereye takılır nerden bulabilirim
|
|
|
|
|
![]() |
|
mgulcan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 12:04 |
Benim bildiğim bu ses sistemi motorun sesini aldığında kullanılıyor belki onuda kesiyodur tabi bilmiyorum.
|
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
ahmed206
3. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 17:35 |
|
Ya böyle bir şey ya da kablolara iyi bir yalıtım yapmak gerekiyor sanırım. Manyetik olarak kablolar birbirini etkiliyor belli ki.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||