![]() |
|
206 cam düğmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 16:33 |
arkadaşlar bu 206'nın cam düğmelerini kapıya taşıyabilir miyiz ?
alışamadım gitti. yapılmış örnek var mı ? bir arkadaş ebay'de var diyordu bulamadım :D
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebay da olan ürün şöför tarafı tek tık kapanan modül. Öyle bir sistemi ben görmedim.
Ciddi bir uğraş ister. |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında yapıla bilir ama bence yakışmaz hem elfireni yanında özellikle tek el kullanalar ben :) elinin altında kalıyor otomatikler:D
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
kolçak olmayınca iyide kolçak olunca sıkıntı oluyor altta kalıyor melet :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
bende kolçak var ama hiçte zor olmuyor...sizi bilemem tabii..
şimdiye kadar kapıya taşıyanı görmedim duymadım...yapılırmı mantık olarak evet ama değer mi onca uğraşa masrafa ?????????
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapıya taşınsa bıle çok amatör olucaktır yapılan iş 206 nın orjınalı böyle zaten butonlar elının altında kolçağım var yınede rahatça kontrol edebılıyorum ama arka camlar otomatik olsaydı kolçak sıkıntı çıkarıyor ozaman çunku tam bardaklığın dıbınde oluyor arka cam otomatıklerı.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |