![]() |
|
2005 307 satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tegote ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 Saat 16:15 |
ilan no : 169240216
20.500 e vermeyi düşünüyorum. fiyat uygundur sanırım. aldığım adam tır şöförüydü 8 sene binmiş bu arabaya motorun bile herşeyi orjinaldi artık borular tıkır tıkır kırılıyordu bende sağlam bi elden geçirdim şuan tek kuruş masrafı yok. 2007-2008 207 almayı düşünüyorum aklınızda olsun alınır :) ...ön kaput için 1-2 ustaya gösterdim taş sıçramış yada birileri çizmiş olabilir dediler işlem yok lokal boya varmış. düşünen olursa genede ustasına bi sağlam baktırsın gönül rahatlığıyla alsın. yorumlarınızı bekliyorum
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar olsun.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tegote ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol oğuzhan
bugün yola cıkacam diye bobin buji temizlettim yağını soyunu eklettim bide yıkattım cam gibi olduda arayan hep 20 bin teklif ediyor anlaşmış gibi hepsi :)
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
kardeş en son ne veriyorlar arabaya..ilgi nasıl?
|
|
![]() |
|
günde 3-5 kişi ariyor hep aynı 20bin teklif ediyorlar. bende model yükselteyim diyodum ama elimde birikmiş yok 3-5 in hesabını yapıyorum malesef
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
anladım kardeş ben de yeni bir 307 aldım..1.4 hdi.dizel..ilk sahibinden (arkadaşım) 110binde...21e maloldu bana..sence nasıl..satan arkadaşım en az 23e verirsin istesen diyor ama bilmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
bu arada tek parça avuc içi kadar lokal boya cizikten dolayı..zaten yanımda cizmişti ondayken araba...
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun km orjinalse cok iyi model ne 2005 mi?
Kronik sorunlar yoksa helede, kafan rahat binersin benim km yüksek motorum temiz ama satarken karşıdakine anlatamıyosun işimden dolayı cok yol yapıyorum balıkesir izmir arası uzun yol bi gittim geldimmi 500 km yazıyo bazen ayda 2 kere 3 kere gidiyorum. satma nedenimde o ettiğim masrafla zarar etmeyim satayım yüksek model düşük km bişey alayım derdindeyim. böyle gidersen benim arabayı seneye 200 bin yaparım sat satabiliyosan sonra.
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
benim araba 2004 kardeş..normalde aklımda pejo yoktu aklımda ama araba cok yakın bir arkadasımındı ve ilk sahibiydi..işten eve gidip geldi başka bir şey yok yani...bu arada senin arabayı gördüm cok diri duruyor..satılır birkaç güne bence
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
![]() |
|
özellikle 307 geniş konforlu araba bu fiyatlara başka araba yok zaten. ya daccaya binersin yada renoya pejo iyidir. birde modifiye seviyosan 10 numara yakışıyor. ben kendimi sıradaki arabaya saklıyorum. 207 buldum bitane satabilirsem alacam hayırlısıyla.
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
modifiye pek sevmiyorum kardeş..ama arabama gözüm gibi bıkarım.eski arabam corolla 2009du..ama ev alırken satmak zorunda kaldım..o da cok temizdi..2 saat içinde satılmıştı..bu arabama da güveniyorum çok temiz maşallah..
|
|
![]() |
|
rengide güzelmiş hayırlı ugurlu olsun güle güle bin
triger için yetkili servise gerek yok be kardeş 3ü 5 yaparlar bide. taksicinin birine sor onların tamircileri sağlam oluyo ver 170-200 lira değiştir.
|
|
2005 307
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
bu konularda çok titizim kardeş biraz fazla veriyim kafam rahat etsin diyorum..tamircilerdekinin çoğu yan sanayi..pek güvenemiyorum..neyse sana iyi satışlar
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Merhaba, sizin arabanızı ben beğendim, fakat alıcı benim bir arkadaşım. Arkadaşıma ilan linkinizi atıyorum. İlanda yazılandan başka bilmem gereken bir şey var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |