![]() |
|
307 xt klima arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pacingen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 Saat 15:56 |
merhaba arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum,dışardan devamlı takip ediyordum.
benim aracımla ilgili bir sorunum var.öncelikle aracım 2003 model 307 xt klimasında bir sorun var gecen sene koydurduğum gaz kaçtı.bu senede pendik sanayide bir klimacıya gittim kaçak testi yaptı, şöför tarafındaki petek`in ordan fısssss diye bir ses geldiğini duydu ve bu ön göğüsün sökülmesi lazım dedi fiyatınıda yaklaşık 1000 tl olduğunu söyledi sizce sorun bu kadar büyükmüdür veya yaptırmalımıyım.not ondan sonra başka bir klimacıya gittim ordan gelen sesi bulamadı ben söyledim burdan ses geliyor diye oda aynı şeyi söyledi.yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla,klımanın iç ünitesi olan (Evaparator)
patlak var yani içerdeki soğutma peteklerinde yada bağlantılarında. genelde kolay kolay arıza veren bir parça değildir,fakat tamir ve onarım için iç göğsün açılması lazım buda uzun boylu bir işlem,kısacası işçilik var biraz diğer işleler kolaydır. ilk azot basılıp kaçak yer bulunup ya kaynak yapılır borularda yada rekorlarda ise değişim yapılıp tekrar azot basılarak yapılan yerlerin kaçak testi yapılarak azot atılıp,klıma ve soğutma devresi vakum yapılarak gaz şarz edilir.
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Kardeş fiyat için rakam çok yüksek...
daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz...
|
|
![]() |
|
pacingen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Evaparator dediler zaten.ama aracin kazası yok,nasil patlamış olabilir. Bir anlam
veremiyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |