![]() |
|
Mazot şamdırası ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nonick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 Saat 13:19 |
Arkadaşlar aracımı 206 2006 feline modelini 1 ay önce aldım genelde 50 tl veya 20tl alıyorum ilk defa 100 tl aldım ama gelmesi gereken konuma gelmiyor ibre ama hareket ediyor eski sahibi düzelir elleme dedi siZce sorun nedir ? Dün çakmaklıktan kısa devre oldu sigortasını değiştirdim düzeldi çalışmıyordu çakmaklıktan bununla ilgili Birşey olamaz sanırım .
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sigorta panelinden tüm siğortaları sırasıyla kontrol et sıkıntı yoksa bir süre kullan müm künse fazla mazot al :) biraz düzelmesi lazım düzelmiyorsa mekanik olarak takılı kalmış olma ihtimali var.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
hocam genel bir durum bir daha ki yakıt alımınızda ( en az 40-50 tl) düzelecektir kafaya takmayın basit bir olay... yakıt alırken kontak araç üzerinde ise bu arızayı yapıyor...
|
|
![]() |
|
nonick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım bekleyelim bakalım ama kontak aracın üstünde olması mümkün değil depo kapağı kontakla açılıyor
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
aynen depo kapağı kontakla açılır bi de benim 307 de 30 tl lik mazotu kabul etmiyor 30 un üstü olacak kesinlikle yoksa ibre halen ışık olarak yanık oluyor hiç bir oynama olmuyor 30 tl lik mazotla
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar hala tık yok 20 tl ilk daha
Aldık şu anda yarıda olması gerek ama en dipte napsamki baktırsammı yoksa arabayımı sallasam :) Düzenleyen nonick - 26 Haziran 2014 Saat 21:39 |
|
![]() |
|
BurakCnR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Kardeşim benden sana tavsiye imkanın varsa eğer deponu fulle emin ol sorun düzelecektir. Boşa masraf etme başka.
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
![]() |
|
Kaça doluyor bu melet fullesem düzelirmi. Zaten yarım depo var sanırım nette araştırdık kalibrasyon yaptıranda var son çare fullemek kalıyor
|
|
![]() |
|
Depoyu bitirip o şekilde denemeye karar verdim ama tık yok bitmedi daha :)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
50 lt di sanirim depo 200 e fullenir herhalde
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Sorun yapma düzelir bizimkide hep yapıyor.pejoların kronik sorunu
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Aynı olay benimde başıma gelmişti bende düzelir demiştim 2 ay kullandım fakat düzelmedi daha sonra servise gidip şamandıra kalibrasyonu yaptırdım düzeldi ve bir dahada bu olayı tekrarlamadı.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |