![]() |
|
206+ ile 206 arka stop uyumlu mu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 12:59 |
2006 model 206 aracıma 206 + nın arka stoplarını takmayı düşündüm. Takılabilirmi giriş yerleri uyumlumu ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Hocam uyumlu, forumda bir çok takan arkadaş var.
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyumlu dostum sorun yok
|
|
![]() |
|
anlersan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
teşekkürler arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
1999 modele uyuyormu :D
en eski stop tipide :D
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hakkat ya kaç para bu plus stoplar?
Bundan daha uygunu var mıdır? Tekine 90 demiş.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Dolaşırkene şu başlığı okudum ve hemen vazgeçtim
|
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
vala ben vazgeçmedim :) alacam en uygunu o heralde.başka tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Bende vazgecmedim :) o reflektorden bizde takariz ayriyetten cokmh zor :) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Girişler uyumludur sorunsuz olarak eskı kasa 206 aracınızda kullanabılırsınız ama stop ışıne gırmışken daha farklı modellerede göz atmanızda fayda var araç gümüş gri ise çok yakışcaktır beyaz isede gidiyor ama diğer renklerde gözüm tutmuyor bir türlü tabı bu benım görüşüm gerisi size kalmış :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
Sizce şeytan kırmızı ya gidermi ?
Düzenleyen D.EAGLE - 22 Haziran 2014 Saat 11:06 |
|
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
metalik gri arabamda çok güzel durdu. tavsiye ederim. reflektörsüz oluşu problem değil bence.
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Benim araç 2000 model sorun olumuyor birazdan resimleri atarim bakarsın suan yanılmıyorsam en uygunu takım 180 tl
|
|
![]() |
|
ender aracın fotoğraflarını bekliyoruz...
![]() Düzenleyen D.EAGLE - 22 Haziran 2014 Saat 13:49 |
|
|
|
![]() |
|
ozcanefekirec ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2016 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozcanefekirec
normal 206 ya 206+ arka tampon ve stop u taksak olurmu? uyumlu.acıl yardım
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Konu hortlamis. Kardes yukaruda stoplar icin uyar yaziyor zaten ama tamponlarin baglanti yerlerini iyi arastirmak lazim.olur gibi bence ama fiyati yuksektir onlarin. Modifiye tampon ve led stoplara da biraz bakip karar ver bence. Fiyat ve goruntu degisir ,degistirir diyorum.benim fikrim bu. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
kasa oalrak uyuyor fakat duy takımı farklı
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Uyumlu plus stop yerine iran stop daha iyi olurdu nacizae fikrim
Düzenleyen kaan206 - 06 Temmuz 2020 Saat 15:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |