![]() |
|
206 hicbir sekilde calismiyor? (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Wentto55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 03:03 |
Herkeze merhaba. Yaklasik 10 gun once 2000 model 206 xs aldim arac lpgli sahibi benzin pompasini yakmis direk araci tupte kullanarak calistiriyordu bende birkac gun oyle kullandim zor calismaya baslayinca pompayi degistirdim. Araba calisti benzinde kara dumanlar atmaya basladi egzostan pisligi atiyor vs. dediler. Ertesi gun benzinde yine calismadi cok zorladim galiba degistirdigimiz pompayi yakmisiz. Daha sonra tupte calistirdim araba bir sure sonra stop ediyor lpg gostergesinde isiklar gidip geliyor. Yine pompayi degistirdik benzin eklemesi yaptik araba calismadi. Elektrikciye gittik ateslemesinde bi sikinti yok pompa benzini gonderiyor araba yine calismiyor enjektolerde de bi sikinti yok. Bogazdan balata spreyi basinca calisacak gibi oluyor. Artik tupu gectim araba benzinde bile calismiyor 2 gundur sanayide yatiyor. Kisacasi isin ehli bu usta bulamadik malum ogrenciyim servise gotursek bi dunya para ne yapsak bilmiyorum bazi ustalar beyinden supheleniyor sizce olabilirmi? Bu tur bi ariza basiniza geldiyse veya bilginiz varsa yardim ederseniz sevinirim...
Düzenleyen Wentto55 - 21 Haziran 2014 Saat 16:59 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın bakımlarını yaptırdınız mı? Filtreleri ve yağını değiştirdiniz mi? Ayrıca immoblizeri kontrol etmenizde fayda var. Bunun dışında bujileri kontrol edin. Bundan öte bir fikrim yok..
|
|
![]() |
|
Wentto55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Sorun cozuldu arkadaslar bosuna ugrasmisiz okadar arabanin beyninin altinda ayri bir soket var kullanilmaz hale gelmis artik.
![]() |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Geçmiş olsun,çözülmesine sevindim ne soketiymiş o ?
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
asbircan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: 206 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Üstat bu soket ön kaput sol tarafta bulun motor beynin altında mı bulunuyor tamir mi yapıldı değiştirdinmi bende farklı sorunlar yaşıyorum belki bendeki sorunda o olabilir.
|
|
![]() |
|
Aynen dediginiz yerdeki soket kapali kutuda zaten biz tamir ettirdik elektronikci tahris olmus bobini degisti sorun cozulmus oldu sikinti yok suan. |
|
![]() |
|
İsmini bilmiyorum da beynin yardimci devresi vs. Diyenler oldu her kafadan bir ses ![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Aga sen benzin filtresini de değiştir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |