![]() |
|
307 xt acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
s0607s ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 01:24 |
2005 yılında 6000 tl lik hasar 1 yasındaki araba için normal gibi geldi bana
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2000-3000 olsa eyvallah ama 6 bin cok ustad aldıgında kafadan 1bin lira gözden cıkartıcaksın ıvırı zıvırı sana 16 bine gelcek zaten araba.satmaya kalkdıgında zarar ediceksin ayrıyetten hemen satamazsın okadar hasar kayıtlı aracı saselerde direklerde oynama yoksa bile.
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Hiç bulaşma bence.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
s0607s ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
tescil kaydına baktım 1 aylık arac denizli plakalı
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
araba birde hatayda benim şahsi fikrim hataydan benzinle calısan hic bir motorlu tasıt almamakdır nedeni ise ordaki aracların hic birisi türkiyede satılan benzin mazot kullanmamakdadır hepsi suriyeden gelen kacak benzin kullanır daha ucuz diye oda el degişe degişe benzine ne katıyolarsa artık araba calısmaz gaz yemez cogu zaman pis benzin tıkanır tekler bunlar hatayda 1 hafta kalıp gördüklerimdir.pis benzinde motorun ömrünü kısaltır bitirir.
|
|
![]() |
|
peki şase ve direklerde oynama yoksa alınır mı bu fiyatada arac bulamadım hep kazalı hep degişenli
|
|
![]() |
|
kac parca degişeni var şaselerde direklerde oynama varmı bunlara bakmak lazım degişeni coksa rakama göre cok gibi zaten bence pek yanasma cok zor satarsın zararına vermek zorunda kalırsın satmaya kalkdıgında araba alırken ilk düşüncegin olay satmaya calışdıgında zarar edermiyim edersem ne kadar ederim hemen satabilirmiyim bu arac bunların hic birini olumlu yönden cvblamıyo gibi.
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-daha-uygunu-ve-temizi-zor-bulunur-167997016/detay hocam link burada bakarsanız sevinirim makyajlı mı degil mi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence dokunma derim zaten bazılarında yeterince kronik sorunlar var bide onlarla karşılaşırsan sana daha pahalıya patlar yeni makyajlı kasa olsaydı al derdim ama buna sakın dokunma derim takdir senin
|
|
![]() |
|
arkadaşlar herkese hayırlı satışlar
2004 model 120 binde toplam 7 adet kazası mevcut 6 tanesi çarpma yazılı miktar yok ama 1 tanesi 6058 tl çarpma (2005 yılında) kaydı var. arac komple boyalı gri renk. 15000 tl ye almak istiyorum Siz degerli arkadaşlarımdan ricam bu arac 15 bin tl ye alınır mı pert ve agır hasar kaydı yok diyor gelen mesajda ne dersiniz alayım mı bu pazartesi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |