![]() |
|
Dolu Göçükleri için önerisi olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 18:01 |
|
S.a arkadaşlar aracımın belirli kısımlarında dolu nedenıyle bır çok göçük oluşmuş araç bir kaç kez daha dolua maruz kaldı ama böylesını görmemıştım malesef evde değildim ve birşey yapamadım acaba yapabıleceğim pratik bişeyler varmı başına gelıpte çözüm üreten veya fıkır vermek ısteyenler olursa fıkırlerını beklıorum teşekkürler...
Düzenleyen samet206 - 19 Haziran 2014 Saat 18:02 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araç kaç model boya durumu nasıl ?
abim kaportacı karabüke 2 sene önce bir dolu yağdı arabaları kalbura çevirdi . babamın vectrada 3 tane vardı komşunun hyundai'de 180 tane saymış autoking. adam boyasız göçük düzelttirdi 1 sene sonra çatlamaya başladı sonra komple boyatmak durumunda kaldı. daha önce boya falan varsa tavsiye etmem en güzeli komple boya ;)
|
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Hocam Sizin Yapabileceğiniz Pratik Birşey Yok Yapacağınız Tek Şey , İyi Bir Usta Aramak :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
2000 model araç boyası orjınal boyatmak ıstemem açıkçası üstelik tavan bu 180 tanede yoktur bızde ama yıne var bı 20-30 civarı kaput kapılar heryere denk gelmiş malesef bakalım biraz araştıralım sağolun tavsiyeleriniz için. |
||
||
![]() |
||
|
Hocam usta bulunur da fazla masraf etmek ıstemıyorum arabaya gözüm gibi baktıkça dolu yağıyor yine yağıyor yapılcak pek bısey yok o yuzden :) o işin makarası tabı gerekırse bulunurda hanı dedım kişisel olarak bişeyler yapabılırmıyız yapan varmı son zamanlarda başarılı sonuç olan bu tarz bır durumda onu merak ederek konu açmak ıstedım sadece sağolun yınede :) |
||
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Basit çektirmeler var hatta bende uno varken almıştım ama silikon tabancası çalışmadığı için kullanma fırsatım olmadı :)
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Bu arada geçmiş olsun ben nilüferdeyim bizim buralara yağmadı Allahtan Çektirmeyi denemek istersen bi sıcak silikon tabancası bulup deneyebiliriz
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
|
Denemek isterim tabi hocam sağolasın bende müdahale edemedım başladığında yolda olan araçlar bıle stop edıp durmasını bekledı yağışın mudahele etme şansı yoktu aracın yanında olsam bile kafa göz yarılırdı valla :) benımde sormamdaki amaç o apartlar olsun sılıkonla çektırme olsun işe yararmı acaba biraz olsun iyileştirirmi vaziyeti yağlı çekiç performansı vermese bile göçükler çekilsin en azından diyorum denemek gerek .
|
||
||
![]() |
||
|
İllaki yapıcam evin önüne böyle bişey valla mecbur bırakıyorlar adamı
http://www.youtube.com/watch?v=U7VbWIkBDdE&app=desktop |
||
||
![]() |
||
|
Buluşmayı bi gerçekleştirebilirsek oraya getiririm yada bilahere buluşur deneriz istersen
|
||
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
Gittigidiyorda göcük düzeltme aparatları var 15tl civarı işe yarıyor. Bende kullanmıştım aracımda. ama bende cok fazla yokdu. Onurun arabasında da bayagı vardı onur bir gün uğraşmıştı ama düzeltmişdi bununla. Ancak dikkat edilmesi gereke husus var aparatın ucuna dikkat etmek lazım göcüklere göre uygun ucu bulmak lazım aksi takdirde fazla cekiyor bu defada dışa doğru cıkık oluyor. ARacın boyasında kalan silikonuda kolanya ile temizleyebiliyorsunuz boyaya zarar vermeden.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
|
Bilgiler için teşekkürler bir tane edinip en kısa zamanda denemeye başlıcam bır kaç tanesınde denerım ıstedığım gıbı olursa devam ederım bu vanalı olanlardan değilmi aparat ortadan çevırıyosunuz atıyor kendılığınden ? İnternet uzerınde bu urunler hakkında bır dolu olumlu bır okadarda olumsuz yazı okudum o yuzden yapıcaksakta burdan kesın bıseyler yapanlardan duymak ıstedım denıcem ınşallah olur olmadı kaportacı bulucaz artık bu devırde duzgun ış yapan ınsan bulabılırsek :) Onurun aracını hatırlıyorum 307 hatta oda böyle konu açmıştı ben o apartlardan edınmesını yorum atmıştım ama sonuçlarını hatırlamadığım ıçın tekrar konu açtım kullananların kımı kötü diyor kımı ıyı ben kendı aracım uzerınde hıç denemedım o yuzden ikilemde kaldım. Düzenleyen samet206 - 20 Haziran 2014 Saat 15:35 |
||
||
![]() |
||
|
Oda olur ama bu vanalı aparatlardan ise fiyatı uygun edınebılırım onlardan gerçi bi zamanlar baya popülerdi şu sıralar pek denk gelmıyor satışı fazla yoksa bulamazsam yıne rahatsız ederım ozaman sızı tekrar teşekkürler :) |
||
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
boya ihtiyacı olmadan çekme işlemi yapıldığını duymuştum sanayide araştırmak lazım
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
|
onlardan var usta ya o basıt bulunur yapıcak kışıde tanıdık yok bu konuyla ılgılı ben kışısel olarak bişey yapabılırmıyız dıye merak ederek konu açtım. |
||
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vakumla düzelttire bilirsin arkadaşım cok fazla dillerse tabi coksa ona bişe diyemem :(
|
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
|
kendım bır çozum uretemıcem sanırım daha denemedım kendım bışeyler denedıkten sonra eğer olmazsa bu tarz bır uygulamaya gıderbılırım tavanda 12 kaputta 4 tane var kaputtakıler madenı 25 kuruş kadar diğerleri biraz büyük bakalım hayırlısı artık çızık ız falan yok en azından :) Düzenleyen samet206 - 15 Ağustos 2014 Saat 02:05 |
||
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
|
evet tam da o aparat plastik ortasında vanası var. Bende Kullandım işe yarıyor ama dediğim gibi egerki göcüğün tam ortasına tutturamassan fazla cıkıyor. Onur halletmişti tüm göcükleri hiç belli bile olmuyordu aparatla birlikde 3 tane uc geliyor. büyük kücük orta boy olarak. dikkat etmen gereken göcügün ebatına göre uc kullanman
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
captain_b5 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Adana-Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı captain_b5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ayni olay benimde basima geldi gecen sene antepte dolu yagmisti stoplarim bile kirildi ve baya bi hasar olusmustu. Eger kasko varsa autokinge bir sorun ben once autokinge gittim boyasiz göcük düzeltme diye islemleri var bi baksinlar bosuna boyatmayin. Benim aracimdaki göcükler boyasiz duzeltilemeyecek kadar buyuk ve derindi o yuzden ben komple boyatmak zorunda kaldim.
|
||
2004-X-Line 1.4HDi
|
||
![]() |
||
|
autoking için pek ıyı yorumlar gelmiyor malesef.henuz yaptıramadım çunku adamını bulamadım sorduğum çoğu yer Bin TL fiyat çekıyor toplamda tavanda 12 kaputta 4 tane göçük var 16 göçük eşittir Bin TL kımse kusura bakmasın ne kadar zahmetlı ış olsa da bunun adı düpe düz soygun daha altarnatıf yollar yada burda bu ışı yapıcak iyi niyetli ustalar insanlar arıyorum.yoksa böyle kalıcak boyaya 250 Diyorlar tavanıda boyatamam ne yazıkkı bu şekılde kalır yapıcak birşey yok. |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |