Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dolu Göçükleri için önerisi olan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dolu Göçükleri için önerisi olan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dolu Göçükleri için önerisi olan
    Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 18:01
S.a arkadaşlar aracımın belirli kısımlarında dolu nedenıyle bır çok göçük oluşmuş araç bir kaç kez daha dolua maruz kaldı ama böylesını görmemıştım malesef evde değildim ve birşey yapamadım acaba yapabıleceğim pratik bişeyler varmı başına gelıpte çözüm üreten veya fıkır vermek ısteyenler olursa fıkırlerını beklıorum teşekkürler...

Düzenleyen samet206 - 19 Haziran 2014 Saat 18:02
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 18:04
araç kaç model boya durumu nasıl ?
abim kaportacı karabüke 2 sene önce bir dolu yağdı arabaları kalbura çevirdi .
babamın vectrada 3 tane vardı komşunun hyundai'de 180 tane saymış autoking.
adam boyasız göçük düzelttirdi 1 sene sonra çatlamaya başladı sonra komple boyatmak durumunda kaldı.
daha önce boya falan varsa tavsiye etmem en güzeli komple boya ;)
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 18:13
Hocam Sizin Yapabileceğiniz Pratik Birşey Yok Yapacağınız Tek Şey , İyi Bir Usta Aramak :) 
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG )
Opel İnsignia (16GP802) TR

EX CAR :

Peugeot 307 (16CSN72)
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 19:53
Orjinalini yazan: fætih fætih Yazdı:

araç kaç model boya durumu nasıl ?
abim kaportacı karabüke 2 sene önce bir dolu yağdı arabaları kalbura çevirdi .
babamın vectrada 3 tane vardı komşunun hyundai'de 180 tane saymış autoking.
adam boyasız göçük düzelttirdi 1 sene sonra çatlamaya başladı sonra komple boyatmak durumunda kaldı.
daha önce boya falan varsa tavsiye etmem en güzeli komple boya ;)

2000 model araç boyası orjınal boyatmak ıstemem açıkçası üstelik tavan bu 180 tanede yoktur bızde ama yıne var bı 20-30 civarı kaput kapılar heryere denk gelmiş malesef bakalım biraz araştıralım sağolun tavsiyeleriniz için.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 19:55
Orjinalini yazan: Zagorka Zagorka Yazdı:

Hocam Sizin Yapabileceğiniz Pratik Birşey Yok Yapacağınız Tek Şey , İyi Bir Usta Aramak :) 

Hocam usta bulunur da fazla masraf etmek ıstemıyorum arabaya gözüm gibi baktıkça dolu yağıyor yine yağıyor yapılcak pek bısey yok o yuzden :) o işin makarası tabı gerekırse bulunurda hanı dedım kişisel olarak bişeyler yapabılırmıyız yapan varmı son zamanlarda başarılı sonuç olan bu tarz bır durumda onu merak ederek konu açmak ıstedım sadece sağolun yınede :)
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 23:46
Basit çektirmeler var hatta bende uno varken almıştım ama silikon tabancası çalışmadığı için kullanma fırsatım olmadı :) 
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 Saat 23:47
Bu arada geçmiş olsun ben nilüferdeyim bizim buralara yağmadı Allahtan Çektirmeyi denemek istersen bi sıcak silikon tabancası bulup deneyebiliriz 
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 00:02
Denemek isterim tabi hocam sağolasın bende müdahale edemedım başladığında yolda olan araçlar bıle stop edıp durmasını bekledı yağışın mudahele etme şansı yoktu aracın yanında olsam bile kafa göz yarılırdı valla :) benımde sormamdaki amaç o apartlar olsun sılıkonla çektırme olsun işe yararmı acaba biraz olsun iyileştirirmi vaziyeti yağlı çekiç performansı vermese bile göçükler çekilsin en azından diyorum denemek gerek .
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 00:05
İllaki yapıcam evin önüne böyle bişey valla mecbur bırakıyorlar adamı

http://www.youtube.com/watch?v=U7VbWIkBDdE&app=desktop
Yukarı Dön
cool Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cool Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 00:29
Buluşmayı bi gerçekleştirebilirsek oraya getiririm yada bilahere buluşur deneriz istersen 
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 14:26
Gittigidiyorda göcük düzeltme aparatları var 15tl civarı işe yarıyor. Bende kullanmıştım aracımda. ama bende cok fazla yokdu. Onurun arabasında da bayagı vardı onur bir gün uğraşmıştı ama düzeltmişdi bununla. Ancak dikkat edilmesi gereke husus var aparatın ucuna dikkat etmek lazım göcüklere göre uygun ucu bulmak lazım aksi takdirde fazla cekiyor bu defada dışa doğru cıkık oluyor. ARacın boyasında kalan silikonuda kolanya ile temizleyebiliyorsunuz boyaya zarar vermeden.
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 15:31
Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

Gittigidiyorda göcük düzeltme aparatları var 15tl civarı işe yarıyor. Bende kullanmıştım aracımda. ama bende cok fazla yokdu. Onurun arabasında da bayagı vardı onur bir gün uğraşmıştı ama düzeltmişdi bununla. Ancak dikkat edilmesi gereke husus var aparatın ucuna dikkat etmek lazım göcüklere göre uygun ucu bulmak lazım aksi takdirde fazla cekiyor bu defada dışa doğru cıkık oluyor. ARacın boyasında kalan silikonuda kolanya ile temizleyebiliyorsunuz boyaya zarar vermeden.

Bilgiler için teşekkürler bir tane edinip en kısa zamanda denemeye başlıcam bır kaç tanesınde denerım ıstedığım gıbı olursa devam ederım bu vanalı olanlardan değilmi aparat ortadan çevırıyosunuz atıyor kendılığınden ? İnternet uzerınde bu urunler hakkında bır dolu olumlu bır okadarda olumsuz yazı okudum o yuzden yapıcaksakta burdan kesın bıseyler yapanlardan duymak ıstedım denıcem ınşallah olur olmadı kaportacı bulucaz artık bu devırde duzgun ış yapan ınsan bulabılırsek :) Onurun aracını hatırlıyorum 307 hatta oda böyle konu açmıştı ben o apartlardan edınmesını yorum atmıştım ama sonuçlarını hatırlamadığım ıçın tekrar konu açtım kullananların kımı kötü diyor kımı ıyı ben kendı aracım uzerınde hıç denemedım o yuzden ikilemde kaldım.

Düzenleyen samet206 - 20 Haziran 2014 Saat 15:35
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2014 Saat 15:32
Orjinalini yazan: cool cool Yazdı:

Buluşmayı bi gerçekleştirebilirsek oraya getiririm yada bilahere buluşur deneriz istersen 

Oda olur ama bu vanalı aparatlardan ise fiyatı uygun edınebılırım onlardan gerçi bi zamanlar baya popülerdi şu sıralar pek denk gelmıyor satışı fazla yoksa bulamazsam yıne rahatsız ederım ozaman sızı tekrar teşekkürler :)
Yukarı Dön
murat222 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat222 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 01:11
boya ihtiyacı olmadan çekme işlemi yapıldığını duymuştum sanayide araştırmak lazım
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 Saat 20:12
Orjinalini yazan: murat222 murat222 Yazdı:

boya ihtiyacı olmadan çekme işlemi yapıldığını duymuştum sanayide araştırmak lazım

onlardan var usta ya o basıt bulunur yapıcak kışıde tanıdık yok bu konuyla ılgılı  ben kışısel olarak bişey yapabılırmıyız dıye merak ederek konu açtım.
Yukarı Dön
okaNStarss Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okaNStarss Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 Saat 13:58
vakumla düzelttire bilirsin arkadaşım cok fazla dillerse tabi coksa ona bişe diyemem :(
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg   
Kum Gri
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 00:28
Orjinalini yazan: okaNStarss okaNStarss Yazdı:

vakumla düzelttire bilirsin arkadaşım cok fazla dillerse tabi coksa ona bişe diyemem :(

kendım bır çozum uretemıcem sanırım daha denemedım kendım bışeyler denedıkten sonra eğer olmazsa bu tarz bır uygulamaya gıderbılırım tavanda 12 kaputta 4 tane var kaputtakıler madenı 25 kuruş kadar diğerleri biraz büyük bakalım hayırlısı artık çızık ız falan yok en azından :)

Düzenleyen samet206 - 15 Ağustos 2014 Saat 02:05
Yukarı Dön
KILIÇ Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KILIÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 09:09
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Orjinalini yazan: KILIÇ KILIÇ Yazdı:

Bilgiler için teşekkürler bir tane edinip en kısa zamanda denemeye başlıcam bır kaç tanesınde denerım ıstedığım gıbı olursa devam ederım bu vanalı olanlardan değilmi aparat ortadan çevırıyosunuz atıyor kendılığınden ? İnternet uzerınde bu urunler hakkında bır dolu olumlu bır okadarda olumsuz yazı okudum o yuzden yapıcaksakta burdan kesın bıseyler yapanlardan duymak ıstedım denıcem ınşallah olur olmadı kaportacı bulucaz artık bu devırde duzgun ış yapan ınsan bulabılırsek :) Onurun aracını hatırlıyorum 307 hatta oda böyle konu açmıştı ben o apartlardan edınmesını yorum atmıştım ama sonuçlarını hatırlamadığım ıçın tekrar konu açtım kullananların kımı kötü diyor kımı ıyı ben kendı aracım uzerınde hıç denemedım o yuzden ikilemde kaldım.

evet tam da o aparat plastik ortasında vanası var. Bende Kullandım işe yarıyor ama dediğim gibi egerki göcüğün tam ortasına tutturamassan fazla cıkıyor. Onur halletmişti tüm göcükleri hiç belli bile olmuyordu aparatla birlikde 3 tane uc geliyor. büyük kücük orta boy olarak. dikkat etmen gereken göcügün ebatına göre uc kullanman
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah
2005 Opel Corsa Lila
2000 Clio sümbül Gri
2003 307 XT Lacivert
2004 Palio Go Kırmızı
2005 307 XR Gri
2006 206 Desing Kum gri
2003 c3 Kırmızı
Yukarı Dön
captain_b5 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı captain_b5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2014 Saat 12:10
Ayni olay benimde basima geldi gecen sene antepte dolu yagmisti stoplarim bile kirildi ve baya bi hasar olusmustu. Eger kasko varsa autokinge bir sorun ben once autokinge gittim boyasiz göcük düzeltme diye islemleri var bi baksinlar bosuna boyatmayin. Benim aracimdaki göcükler boyasiz duzeltilemeyecek kadar buyuk ve derindi o yuzden ben komple boyatmak zorunda kaldim.
2004-X-Line 1.4HDi
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2014 Saat 02:03
Orjinalini yazan: captain_b5 captain_b5 Yazdı:

Ayni olay benimde basima geldi gecen sene antepte dolu yagmisti stoplarim bile kirildi ve baya bi hasar olusmustu. Eger kasko varsa autokinge bir sorun ben once autokinge gittim boyasiz göcük düzeltme diye islemleri var bi baksinlar bosuna boyatmayin. Benim aracimdaki göcükler boyasiz duzeltilemeyecek kadar buyuk ve derindi o yuzden ben komple boyatmak zorunda kaldim.

autoking için pek ıyı yorumlar gelmiyor malesef.henuz yaptıramadım çunku adamını bulamadım sorduğum çoğu yer Bin TL fiyat çekıyor toplamda tavanda 12 kaputta 4 tane göçük var 16 göçük eşittir Bin TL kımse kusura bakmasın ne kadar zahmetlı ış olsa da bunun adı düpe düz soygun daha altarnatıf yollar yada burda bu ışı yapıcak iyi niyetli ustalar insanlar arıyorum.yoksa böyle kalıcak boyaya 250 Diyorlar tavanıda boyatamam ne yazıkkı bu şekılde kalır yapıcak birşey yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 302 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1497 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9394 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8675 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 884 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 902 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55446 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2160 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2511 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 569 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2050 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15979 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English