![]() |
|
206+ Sağ Arka Kapı Camı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 23:44 |
Herkese iyi geceler.Talihsiz bi olay yaşadık gece gece canımız sıkıldı buraya sorayım istedim. 206+ ımız var,akşam saatlerinde yenimahallede aile ziyaretindeyken sağ arka camı taş yada benzeri bişeyle patlatıp arabanın arkasında bişey var zannedip camı patlatmışlar.Daha önce hiç başıma gelmedi,eşimin de benim de moralimiz bir hayli bozuldu.Fiyat aralığı nedir,elinde olan satan yada servisini veren arkadaş varmıdır veya en kısa nerede yaptırabilirim bilgisi olan var mıdır ? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikli geçmiş olsun. Yenimahalle de bu aralar artış oldu bu tarz çirkin olaylarda. 2 sene öncesine kadar (ben de kardeşlerde oturuyorum) buralarda çok iyiydi ama son 2 yıldır bu suriye olayından sonra buralarda da işler çığırıdnan çıktı. Hergün bir komşu dan kötü haber geliyor.
İstanbuldaki pejomarkette 60tl yaklaşık 20tl civarıda kargo tutar. 5 tl kargo fiyatı sadece kaporta dışı parçalar için aklınızı karıştırmasın camd aek fiyat uygulanır. Onun dışında şaşmaz da bulabilirsiniz. Siz nerde oturuyorsunuz veya işiniz nerde ona göre yakın bir yer tavsiye edeyim size. Ürün 60-80tl arasında işçilikte 20-30 alınır. |
|
![]() |
|
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konunun üstünden baya geçmesine karşın mesajınız için teşekkür ederim öncelikle.İşyerim öveçlerde ama bir tavsiye üzerine turgut özal bulvarındaki bir camcıda orjinal camını buldum peugeot seri numaralı ve filtreli cam olarak.80TL cama 20 TL de ustanın eline sıkıştırıp 100 liraya kapattık ama dediğiniz gibi bu son dönemde nedense yenimahallede buna benzer çok olay olmaya başladı.Daha geçen hafta da bir arkadaşımızın arabasının 2 arka camını da tuz buz etmişler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |