![]() |
|
MAKYAJ ZAMANIIIIII |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 18:31 |
ARKADAŞLAR ŞEYTANIMA (206) ÇELİK JANT STOP LAMBA FAR RÜZGARLIK GİBİ ARABAYI GÖSTERECEK MALZEMELER ARIYORUM NELER ÖNERİRSİNİZ?
|
|
![]() |
|
Elizabeth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce çelik jant yaptır sonra ona göre neyin yakışıp yakışmayacağı daha net belli olur :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
siyah çelik jant düşünüyorum nasıl olur bogar mı arabayı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Ben olsam para konusunda sıkıntı yoksa rc jant alırım , illa siyahh olacaksada alıp boyatılabilir ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
Ögrenciyiz para olmassa ögrenci olunmuyor arkadasım
![]() |
|
![]() |
|
:) Ozaman ben olsam yine ona benzer bişeyler alırdım örneğin ; (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-populer-aksesuar-kormetal-14-inc-4x100-4x98-takim-celik-jant-168476684/detay) Yani çok öyle şekilli jantlar iyi durmaz sade olsa daha iyi olur bence :) Senin zevkini Bilemem Tabi ...
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizabeth
kendi orijinal çelik jantını mı alsam ?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
orijinal GTI veya RC jantları çok yakışıyor. Bir diğer seçenek olarak da momo corse black diyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |