![]() |
|
ENGINE TEMP TOO HIGH |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hnn444 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 22:38 |
MERHABA ARKADAŞLAR PEUGEOT 406 2,0 HDİ SV SAHİBİYİM YAKLAŞIK BİR HAFTA ÖNCE BU ARIZA BAŞIMA GELDİ. NE ZAMAN KLİMAYI AÇSAM 2 SANİYEDE BİR STOP LAMBASI YANIP SÖNERKEN SESLİ İKAZ VERİYOR VE EKRANDA ENGINE TEMP TOO HIGH İKAZI VERİYOR. KLİMAYI KAPATINCA HİÇ BİR SORUN YOK.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altta ki linkte aynı uyarı termostat ile çözülmüş. |
|
![]() |
|
hnn444 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
ama benim sıkıntı klimayı açınca sadece bu ikaz alıyorum . normalde böyle bir ikazım yok.
teşekkürler |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR KÜÇÜK FAN REZİSTANSI DEĞİŞTİ.SORUN ÇÖZÜLDÜ.
|
|
![]() |
|
mert kilicoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert kilicoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim problemini okudum cozdugune sevindim bende 406 kullanicisiyim ve basima asagi yukari ayni problemler geldi , internetteki tavsiyeler uzerine maslak sanayideki paris oto ya gittim , yillarin peugeotcusular ve islerinde oldukca basarililar . Tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |