![]() |
|
ENGINE TEMP TOO HIGH |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hnn444 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 22:38 |
MERHABA ARKADAŞLAR PEUGEOT 406 2,0 HDİ SV SAHİBİYİM YAKLAŞIK BİR HAFTA ÖNCE BU ARIZA BAŞIMA GELDİ. NE ZAMAN KLİMAYI AÇSAM 2 SANİYEDE BİR STOP LAMBASI YANIP SÖNERKEN SESLİ İKAZ VERİYOR VE EKRANDA ENGINE TEMP TOO HIGH İKAZI VERİYOR. KLİMAYI KAPATINCA HİÇ BİR SORUN YOK.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altta ki linkte aynı uyarı termostat ile çözülmüş. |
|
![]() |
|
hnn444 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
ama benim sıkıntı klimayı açınca sadece bu ikaz alıyorum . normalde böyle bir ikazım yok.
teşekkürler |
|
![]() |
|
ARKADAŞLAR KÜÇÜK FAN REZİSTANSI DEĞİŞTİ.SORUN ÇÖZÜLDÜ.
|
|
![]() |
|
mert kilicoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mert kilicoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim problemini okudum cozdugune sevindim bende 406 kullanicisiyim ve basima asagi yukari ayni problemler geldi , internetteki tavsiyeler uzerine maslak sanayideki paris oto ya gittim , yillarin peugeotcusular ve islerinde oldukca basarililar . Tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |