|
Aracım Yağ Akıtıyor Acil. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Confvseed
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2014 Konum: Ankara' Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 21:41 |
Aracı bugün aldım daha.
aldığımda yağ akıtma falan yoktu buraya geldim yağ akıtmaya başladı. umarım pahalı bir şey değildir :(( kırmızı işaretlediğim yerlerde yağ birikintileri oluşuyor. yardım edin lütfen :( |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Karter contasından kaçırıyor sanırım, pek maliyetli bişey değil, karter sökülüp ya yeni conta takılacak yada siyah silikonla güzelce silikonlanacak.
|
|
Confvseed
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2014 Konum: Ankara' Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
heralde 50 60tl bir şeymiş abi forumda okumuştum. başka sıkıntı yok di mi? :(
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resimden görünen o, 206'larda kroniktir zaten, ben siyah silikon çekmiştim 4 yıl bindim hiç sızdırmadı saterkende gayet sağlam görünüyordu. malzeme parası yok denecek kadar az, işçilik ne alırlar bilemem.
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Geçmiş olsun.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
Confvseed
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
anladım abi teşekkür ediyorum..
ilk defa pejo arabasına biniyorum nedir ne değildir bilmiyorum. o yüzden konu açma gereği duydum. tekrardan teşekkür ediyorum |
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracimda da ayni yerden ayni sekilde yag sizdirmasi var , usta yag pompasinin contasindan dedi ama bakimda degistiricem , siz yaptirirsaniz maliyeti ve ne yapildigini yazarsaniz cok sevinirim.
|
|
Confvseed
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Confvseed
|
tamam abi haftaiçi yaptırırım buraya yazarım :) |
|
Ali1905
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
tesekkur ederim kardesim ,
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |