![]() |
|
far ayar motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 14:55 |
Arkadaslar sahibinden.com dan 307 icin far ayar motoru aldim malum benimki bozuktu ama mugla yatagandaki ustaya goturdum abi bu yanlis dedi hem farin camini sokersek kirilma ihtimali var dedi ya ugrasmak istemedi yada gercekten öyle hemde bu motor swnin arabaya olmaz dedi. Isteyen olursa ptt kargo ile gondercem icretsiz. Tlfndan girdigim icin resim yukleyemiyorum isteyene watsaptan atarim kargo ucreti aliciya ait olmak sartiyla. Far motorunun uzerinde valeo 307 france yaziyor
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer 206 ya olursa almak isterim.
|
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mail adresini gonder resimlerini gonderim. Uyumlulugunu bilmiyorum |
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
özelden yazamıyorum hata veriyor
burakenderdogan@gmail.com
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
1 far motoru farın icine takılmıyorki neden farı acmaktan bahsetmiş usta onu çözemedim 2. almadan önce sizinkini söküp bakabilirdiniz neden yapmadınız cok zor değil far motorlarını sökmek tırnak tutuyor ?
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım far motorunu ne kadara aldın. elimde çok sayıda far motoru var. Senin bozuk olanın resmini bana gönder bir bakayım elimde varsa uygun veririm.
206 sı olan arkadaş seninde ihtiyacın varsa bozuk olan motorun resmini gönder elimdekilerle karşılaştırayım senindi parçayı halledelim.
Not:Zrlmn arkadaşa far motoru konusuna yardımcı olabilmek için yazdım yanlış anlaşılmasın
mail adresim kaymaz40@mynet.com tel:0533 715 44 04
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |