![]() |
|
würth motor katkısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
netweb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2014 Saat 21:07 |
peugeot 307 1.4 dizel aracımla hafta sonu uzun yola gideceğim arac 134 binde würth motor temizleyici malzemelerden alıp depoyu dolduracağım araçta rolantide hafif titremede var belki enjektörlerde temizlenmiş olur.sizce 134 binde araç için motor temizleyicinin zararı olur mu ya da enjektörleri daha çok bozar mı
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km farketmez, enjektör temizleyicilerin bir zararı olmaz, faydası olur.
aşağıdaki konu linkinden inceliyebilirsiniz http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35325&title=enjektor-temizleyici-kullanmak |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta mutlaka yararı olucaktır ancak bakımları duzenlı yapılmış araçların çok sıklıkta bu tarz şeylere ıhtıyacı olduğunu sanmam bende geçen bakımda aracın benzın deposuna katkı attırdım ilkte arabanın çekışı deli arttı bu benım arabammı dedım egzostan acayıp bı koku geldı bı kaç gun sonrasında araç eskı halıne dondu ve bı ışe yaradığını şuan ıçın sanmıyorum usta motor katkısada atalım dedı bıdahakıne gel mutlaka faydası vardır ama ben net bısey anlayamadığım ıçın katkı falan attırmam bır daha .Sıklıkla kullanıldığında gereksız olduğunu dusunuyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |