|
208 ile aranızdayım |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2014 Saat 00:29 |
|
Merhabalar beni Citroen forumlarını tanıyan bilir :) daha önce 308 almaya niyetlenmiştim ancak ev aldığım için fazla çıtayı yükseltemedim ve bugün itibari ile 208 sahibi oldum
C4 ve DS3'den sonra inşallah tatmin edecek bir araç olur benim için 1.4 HDi Manuel Urban Soul versiyonlu *Park Sensörü , Navigasyonlu SMEG USB-Bluetooth , 15'' Alaşımlı jantlar , Krom set , urban bakır renk iç döşemeler , cruise control , Park asistanı , katlanabilen aynalar gibi bir çok özelliği var diye kafama yattı. 45000 liraya anlaştım Sıfır araç , siyah rengi için , faturalandırdık allahın izniyle yarın plaka işlemleri tamamlanacak ve teslim alacagım Düzenleyen Advantan - 13 Haziran 2014 Saat 16:32 |
||
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
hayırlı olsun keske siyah almasaydın bakımı cok zor güzel kardeşim
|
||
Asil :)
|
||
DeRyCK
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel sürüşler.
|
||
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çoğu kişi öyle diyor evet ama malesef ki beyaz ve siyah vardı bende şirket arabası gibi beyaz-gri renklere hep karşıyım :) |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan şimdiden 208 keyifli araç.
|
||
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayirli ugurlu olsun
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı olsun?
|
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı oldu mu? :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
renk1234
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla ds3 ve c4 ten sonra cok bsey bekleme segmentlerı aynı ama ben ds3 ten vazgecmezdm mesela :D ama herseyden ote honda Type R efsane hacılar :D
|
||
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
|
hayırlı olsun güle güle binmek nasip olur inş :)
|
||
Asil :)
|
||
Advantan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracı teslim aldım fotoları paylaştım hepinize teşekkürler
açık konuşuyorum koyu citroen'ci olarak peugeot daha tok ve gacurtu gucurtu yapmayan bi araç smeg dokunma tepkiside maşallah çok iyi. Düzenleyen Advantan - 13 Haziran 2014 Saat 16:31 |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Maşaallah aracınıza, bende koyu Peugeot'cu ve Citroen kullanıcısı olarak size katılıyorum, ilk fırsatda Peugeot'ya dönücem inşallah.
|
||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH...
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı Olsun , Allah Kaza Bela Vermesin , Maşallah Çok Sevimli Duruyor :)
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |