![]() |
|
206 anahtar sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 20:16 |
merhablar 206 aracimda anhatari kapatma dugmesine basiyorum kitliyo ama geri aciyor aniden bir de icerden kitleme acma dugmesini bulamadim 206 hdi line aracim
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen kapı sensörlerinden birinde sıkıntı var kapının açık kaldığını sanıyor, araç çalışır vaziyet de kapılar kapalıyken tavan lambası kapı modunda yanıyor mu?
|
|
![]() |
|
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
kapi modunda yanmiyo icerden acma kapama tusu hangisidir ?
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracınız kaç model 2006 model öncesinde açma kapama tuşu yok, kapı üzerinde ki kilitlerden kilitleniyor cam kenarında ki.
|
|
![]() |
|
2004 model
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavan labmasinin kablosunu kes sorun duzelir, sensor arizan var kapini acik goruyor, kabloyu kesince kapini surekli kapali gorucek kilit atmicak, kapiyi actiginda lamba yanmaz ama.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Uzun zamandır anahtardaki otomatik kitleme çalışmıyordu , bir elektirikçiye gittim düğme bozuk dedi , sonra uğrarım dedim 1 yıl geçti . Alarmdan kitliyordum ve açıyordum . Bu gün pil aldım forumda bildirildiği gibi kapıyı dışarıdan manuel kitledim ve , anahtarın kitleme düğmesine bastım . Arabam kumandayla eşleşti , ve otomatik kitleme açma çok güzel çalışıyor . Forumdaki bilgiler çok faydalı .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |