![]() |
|
Düzensiz stop arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 14:06 |
Arkadaşlar aracım haftada 1 2 özellikle rolantide kalkışlarda arıza ışığı yakıp stop ediyor.Trabzon bayram yetkili servise gittim egr değişcek dediler değiştirdim gene yaptı gene gittim rampa müşiri dediler onuda değiştirdim herşey güzel gidiyordu biraz önce gene yaptı nedir bu sorun bilgisi olan var mı?
|
|
![]() |
|
ufk_kptn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar sorun araç beyni kablolarının yakınındaki kayısa ufak bir yerden sürtmesi sonucu kısa devre oluşmasından meydana gelmiş zor oldu ama bulundu servis değişen egr de iade etti başınıza gelebilir kablolara dikkat.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun dostum :) sorunun bulunması çok iyi olmuş..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim benzer problemi yaşayan olursa emsal olsun boşuna masraf yapılmasın, hoş benim servisim bu konuda beni hiç yormadı babamın oğlu olsa uğraşmazdı o kadar...
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Geçmiş olsun, teşekkürler bilgi için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |