![]() |
|
Satmadan sormak istedim, satılık 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 10:56 |
Arkadaşlar selamlar,
307 aracım var, 2008 model, beyaz, 130 binde, 1.6 hdi 110hp feline, standart 307 işte, ek olarak 6 airbag, abs, dijital çift yönlü klima, hız sabitleyici, 4 disk fren, 4 cam otomatik, elektirikli ısıtmalı ayna, park sensörü, vs.vs. araç başından beri bende, sürekli görala gittim, hemen hemen 10-15 binde bir servise kayıtları ve fişleri var, arka tampon boyalı, başka boya yok, bir de geçenlerde Ankara' da dolu yağmıştı, boyasız tavan ve motor kapotundaki göçükleri yaptırdım, (yine göralda) 900 lira dolu hasarı diye hasar çıkıyor, bir de tampon için 300 lira çıkıyor, zaten başka bir şey yok arabada. sigara kullanmadığım için araç içi tertemiz, döşemelerde, taban tavan konsol vs. hiç bir yerde ezik kırık çatlat vs. yok direksiyon bile soyulmadı :) Motor durumu iyi, zaten 110 beygir, iyi kaçar az yakar, dolu hasarı olduğu zaman (14 mayıs) bakımlarını da yaptırdım, bakımlarına 14500 km var, triger, fren balata disk, sağ sol rot, denge kolu vs. değişti, uzun bir süre ek masraf açmaz, bir önceki bakımda da (yine göralda, sanırım kasım gibi) yine filtreler vs, ek olarak mazot filtresi, motor kulakları, vs değişmişti. Kaportada çizik ezik göçük yok, bembeyaz, sadece ön kaputta mercimek kadar 1-2 tane taş izi var, rötuş yaptırdım göra'lda ama dikkatle bakınca belli oluyor tabi, Henüz ilana koymadım ama ne kadar eder sizce? Tşk ederim. |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
28bin yazar, 27ye verirsiniz.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimleride Görürsek Daha İyi Olur , Görmedenn 25 e Satılır Diyebilirim ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
bu da servisteyken çektiğim resim :) ne kadar açıklayıcı olur bilemem :) ![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Valla hocam 2003 modeline 25-28 bin istiyorlar ben bu aracı satmaya kalksam 30bin derim en kötü 28500 e veririm. 2 acıklamalı 1200 tl lik hasar kaydı can sıksa da ederi var. Allah gönlünüze göre versin.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Hasarın birisi tampon boyandı, sağ arka stop lambasının ucu kırılmıştı, göral oto kinge yollamış onlarda tamponu boyamış, ve stop lambası değişti, kaporta da bir şey yok, diğerinde dolu yağdı günün ertesi günü gittim, 10-15 tane dolu izi vardı, ama göral 150 ye yakın var dedi, bakınca 10-15 tane dersin belki ama ışık altında baktığın zaman bir sürü çıkıyormuş.
Başka da bir şey yok, ki bunlar da hasar bile değil aslında. Ben de bu rakamlar civarında düşünmüştüm ama buradan sormak istemiştim. Ha bir de, debriyaj seti ve volantı değşitireceğim bu aralar, stop ettiğim zaman titreme oluyor araba, bir önceki bakımda motor kulağı dediler, değiştirdiler, bir nebze olsun azaldı ama yine de stop ederken titreme oluyor motorda, ama debriyaj ile ilgili bir sıkıntı yok, fakat volant değişeceği zaman debriyajında değişmesi iyi olurmuş, göral 1450 dedi, abc pejo 1400 dedi, birinden birine rakamda çingenelik yapıp yaptıracağım :) o zaman belki bir miktar daha fiyata koysam millet yuh der mi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |