![]() |
|
206 torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 22:37 |
arkadaşlar 206 hdi aracı var arkadaşın arka torsiyonlar bozuk denilmiş ne kadar masraf tutar yapılmasa sorun olur mu? SİVAS da araç önerilebilecek usta var mı
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Torsiyon bilyalari ise erken yaptırması kârına olur. Bilya dağıldıktan sonra milleri yemeye başlıyor ve ya dolgu yaptirican yada millerde değişecek +100
İstanbul fiyatıyla Sivas tutarmi bilmem ama 100tl sök tak 100 tornacı 150 tamir takımı (orjinal çift) gibi fiyatlar var. Dolgu gerekirse tornacı 200 tl istiyor. Tamir takımı orjinal olmasada olur dersen 70 lira civarı Düzenleyen madblueblacksea - 11 Haziran 2014 Saat 00:47 |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
al başına belayı işte lanet bir hastalıktır inşallah kurtulursunuz ortalama 200-350 tl arası gidecektir
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
2 tarafta sıkıntı ise 350- 400 arası
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Arkadaşlar torsiyon bilya dağıtmaya başladığını nerden anıyoruz?
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
aracı salladı ustalar ses yaptı gırt gırt dye ve lastigin biri acık duruyo bu sekilde (\ )
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Usta benim arabaninda arkalarindan karyola gibi gacir gucur seslergeliyo acaba sadece bilyalarmi degismesi gerekiyo yoksa kople torsiyonmu degiscek torsiyonun bozuldugunu nasi anlariz
bide arabaya cok yuk bindirdik gecen 6 kisi bindik biraxda bozuk yoldan gittik ondansonra basladi bu gicirtiacaba ondanmi olmustur |
|
![]() |
|
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
benim 106 da olmuştu gıcır gıcır sesler gelmeye baslamisti altini basincli suyla yikattiktan sonra torsiyonda sikinti var sandim sonra sıvı gresle altina egildim ince yerlerine baglanti noktalarina kadar bastim gresi 1 2 gün bindikten sonra kesti sesi şükür birşey yok şimdilik...
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Nerlere surucem acaba o gresi :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |