![]() |
|
306 şanzıman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OWER ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 17:46 |
Arkadaşlar merhaba 2001 model bi 306 aracım var. Aracımda şöyle bi sıkıntı mevcut bilen yada başına gelen varmı. Araç ilk bindigimizde motor ısınana kadar yag ısınana kadar hiç bir problem yok. yaklaşık yarım saatlik kullanım sonrası araç iyice ısındıktan sonra sadece durdugum zaman kalkışlarda vurarak kaldırıyor aracı. geri kalan 2-3-4 yada 4-3-2 de hiç problem yok. ayrıca durdugum zaman atıyorum 10 durmamdan 7 sinde yapıyor 3 ünde yapmıyor. yani genel olarak ısındıktan sonra araba 1. vitese bazen geçiyor bazen geçmiyor. bi yorumunuz yada bi öneriniz varmı . teşekkürler.
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ,Selonoid valf , şanzıman yağı , peugeotte otomatik şanzımanda vuruntu , Automatic gear fault gibi konuları aratırsanız çok detaylı bilgiler bulucaksınız , bu otomatik şanzıman konusunıun çok yakın takipçisi oldum , sırf bir gelişme varmı ,revizyonu yaptıran kaça yaptırmış vb .. gibi konuları okumak için siteye girer oldum , otomatik viteslerde bir çok kişi aynı dertten çekiyor malasef .Çözümlerinide bu konularda bulabilirsiniz .
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
revizyon çözüm değilmiş arkadaşlar en iyisi sıfır şanzıman taktırmak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |