![]() |
|
Devir Saati Neden Titrer? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 17:10 |
Hani bujiler sağlamdı
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buji değişimi ile sorun çözüldü.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
boğaz kelebeği, rölenti ve oksijen sensörlerini kontrol ettir ama sanki boğaz kelebeği pederin toyotasında da benzeri oldu devir saati dalgalanıyordu.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Selamlar,
Aracımda yeni oluşan bir sorunu farkettim belki önceden vardı çoğaldı bilmiyorum ama sorun şu; Araç dururken 3000 devire kadar gaz verdiğimde devir saatinin titrediğini görüyorum. Bekleme modunda ise araçta sallantı oluyor (Bazen fazla bazen hiç) Bazende yokuşta araba sıcakken 2-3 kez tekleme ve kerkinme (İleri geri sarsıntı) yapıyor.. Buji-Bobin-Yakıt Pompası. Sağlam Sorun ne olabilir? Değerlendirebilir miyiz?
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |