![]() |
|
Selenoid valf değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
deniz26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 11:20 |
|
Son on gündür arabamda bi sıkıntı var. Normal bir hızda düz bir yolda
giderken gösterge panelindeki vites göstergesinin olduğu yerde D
simgesinin sağ alt ve üst kısımlarında * ve S işaretleri yanıp sönüyor.
Önce bir iki kez bip sesi daha sonra bu işaretler yanıp sönüyor. sonra
kendiliğinden geri geçiyor. böyle bir problemde selenoidlerin değişmesi gerektiğini duydum piyasadaki fiyatı tanesi 200 tl www.peugeotmarket.com/ da 100 tl. orjinal olduğu yazıyor. sizlere danışmak istedim buradan alsammı. birde servisten 3 tane lazım dediler ama herkes iki tane olduğunu söylüyor kafam karıştı. hiç anlamıyorum bu konulardan...
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba, elimde 2 adet 100 Hz siyah başlıklı yeni nesil Selenoid valf var. Tanesi 50,00TL den verebilirim. Önce denersiniz usta onay verirse ona göre ücreti alırım (Bunu Garanti için yapıyorum)
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peugeotmarketten alabilirsin orjinal yazıyorsa orjinaldir problem çıkmaz
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BU DAHA MANTIKLI HEM ARKADAŞ SANA DENEME İÇİN ZAMANDA VERMİŞ BİR BAK İSTERSEN ...
![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
deniz26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
Nasıl alacağım onu sizden peki... birde 206 ya uyarmı
|
||
![]() |
||
evooz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
Ankarada ien bende aynı şartlarda verebiliri
|
||
2006 407SW 2.0 Otomatik
Romano LPG |
||
![]() |
||
|
Malesef Eskişehir deyim ben
|
||
![]() |
||
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
arkadaş almazsa ben alabilirim
|
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Ücretsiz Kargo ile gönderirim. Selenoid Valf ler tek tiptir tüm modellere uyar.
Olur farketmez. Arkadaştan ses gelmezse öncelik deniz26 nın.
Düzenleyen eurest - 11 Haziran 2014 Saat 09:59 |
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
Tamam Banada lazım çünkü haber bekliyorum
![]() |
||
![]() |
||
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
|
FOXFİRE araca ne oldu yine :)
|
||
2000 1.4 XR AUTO
|
||
![]() |
||
|
valla herşey güzeldi yolda giderken kar ve spor ışıkları yanıp sönmeye başladı yine ustaya götürdüm basınç hatası vermiş ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Foxfire (Gencay) Gönderdim Valfleri.
|
||
SEN GİDERKEN...
|
||
![]() |
||
HCey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
|
Aynı problem bende de var. Servise gittim. elekro vanalar ve şanzıman yağı değişecekmiş maliyeti ise 750 tl civarı olduğunu söylediler. Otomatik arabaların hepsinde yağ azalması yada yağ kirlenmesinden kaynaklanan bir sorunmuş genelde.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |