![]() |
|
Bir abimiz almayı düşünüyor ama sizce nasıl ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 Saat 14:13 |
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilan yayında degil
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15.250 ya, arayan çok olmuştur fikir verende, fiyatını arttıracak kesin ondan yayında değil aha yazdım buraya :D bizde kırmızı bi 206 bakıyoduk 3 yazmıştı 2 gün konuştum ilan kayboldu sonra 5 diye ortaya çıktı fiyatı :D :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
galeride olan araç nasıl ihtiyaç fazlası onu anlamadım :) bence başka araç bakın
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
tabi mobil bakınca yayında olsun olmasın gözüküyor dimi çekirge :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
şşşttt çaktırma :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Hayırlısı olsun. Kaç model ve kaç binde acaba?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Valla arac benim pek hosuma gitmedi birde eski kasa zaten soyle duzgun ve makul bir arac varsa onerilere acigiz hdi olmak sartiyla 206 307 farketmez...
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
burakbaykal2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burakbaykal2
2003 ve 110.000 olmasına dikkat edilmeli bence.Bende 206+ var 96.000 de,babam benden önce 14.500'e 214.000 de 206 hdi aldı 2003 model. (motor 170.000 de değiştirilmiş ve servis garantisiyle birlikte) .
Birde ,satın almadan önce çok araştırdığım galeriler,bu söylediği fiyatların çok çok altında alıyorlar bu tip arabaları.Pazarlığı kasten yarıda bırakıp çıkıp gittim,arkamdan ''nasılsa satarım'' diyen çırak duydum ordan hesap et. Dikkat edilmeli kısacası iş bilen iyi bir ustayla bakmaya gitmekte fayda var. |
|
![]() |
|
Silence ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2014 Konum: İstanbul/manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
izmirdeki araçtan bahsediyorsanız ben sorguladım o aracı.3 adet hasar kaydı var ve 2010da 202.000 km de muayneye girmiş.Dikkat edelim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |