![]() |
|
LÜTFEN YARDIM ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2014 Saat 15:12 |
Herkese merhaba SONAR marka angel farların camı soluk durumda 150tl fiyat istiyorlar kendi aracımın üstündeki orjinal farların camlarıyla değiştirsem birbirine uyarmı sizce ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonarı bilmiyorum ama 2002 öncesi ve sonrası camları birbirine oluyor.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
yıkamadan kaynaklanan kılcal çiziklerden dolayı meydana gelen solma ise pasta yaparak kurtulabilirsin. elle yaparken sorun olmaz ama polisaj makinesiyle çok dikkatli olman gerek fazla ısıtırsan zımpara yapmış gibi kazıyor. şeffaf stoplara yaptım çok güzel oldu. Farlar ıslakken nasıl görünüyorsa o hale geliyor. ıslakken bi fark yoksa uğraşma bence hatta bu mesajı hiç okumamış gibi kabul edebilirsin
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
çiziklerin neden oldugunu bilmiyorum alıp almamak konusunda hala kararsızım birtanesi iyi diğeri soluk duruyor SONAR ın sizce 150 TL ye değermi o solukluk miğdemi bulandırdı biraz |
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
cizikler yıkamadan silmeden genlesmeden kaynaklı olusuyo arkadasın da soledıgı gibi pasta cek makineyle parlar yok yapamam dıyosan sanayıde kaportacılara söle 20 tl ye ikisini yaparlar yada 0 zımpara cek suyla birlikte sonra sprey vernık at 1 kat cam gbi olur ;)
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
kusura bakma ben mevzuya yeni uyandım. kendime almam onları aracı aldığımda üzerinde vardı sıfır yan sanayi farlarla takas ettim o slukluk yüzünden. gerçi birini açıp temizlemiştim güzel olmuştu ama yinede benim arabay yakışmadığını düşündüğüm için değiştirdim. solma dışında iyi durumdaysalar iyi fiyat vermiş. (benim tarzım değil o yüzden istemedim) hatta senin orjinalleri bana ver benim camları al tak
![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |