|   | 
 | 
| 206 oto elektirinde uzman arıyorum | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 206 oto elektirinde uzman arıyorum Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 19:54 | 
| 
   arkadaşlar sislerime follew me home bağlıcam oyuzden bana uzaktan kumandadan basıldıgında kapıları kitle ac işini gören 1 faz ve araç marş konumunda iken bir faz lazım bilen varsa yardım etsin yoksa yarın direksiyonun orayı dagıtacam :D bilen varsa sigorta kutusundan cekecem direk :)
    | |
| 
     2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg    Kum Gri | |
|  | |
| Alicilik   5. Vites     Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 Saat 20:47 | 
| 
   Tam olarak ne istediğinizi anlamadım ben faz olayı arabada yoktur. Faz alternatif akım (AC) yani şehir şebekesinde vardır. Fazın anlamı iki taraflı değişken akımın tamamlanmasıyla çalışmasından gelir.  Araç üzerinde doğru akım vardır (DC) bu akım tek yönlüdür. Bunu araca led bağladığınızda anlarsınız. Yapmak istediğiniz şeyleri briaz daha açıklarsanız yardımcı olmaya çalışayım. Yalnız şunu baştan belirteyim, Pejo (bir çok kişinin tecrübesi ile sabit) elektrik bakımdan fazla donanıma sahip ve zayıf bir yapıdadır. Bu yüzden küçük bir akım kaçması, yanlış bağlantı çok ciddi sorunlara sebep açabiliyor. Bir arkadaş fren ve park lambasına modül taktığında araç spot etmeme başladı Aziz abi bsi kutusunu yaktı ki bu çok masraflı bir parça. Araç elektroniğinde bil hassa pejo ve citoren de daha da bir dikkat gerekiyor. Eğerki yeterli bilgi ve beceriniz yoksa yanlış anlmayın ama bulaşmanızı tavsiye etmem. | |
|  | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2014 Saat 01:58 | 
| http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35423&title=gunduz-fari-rolesi-ve-sisler-icin-role-ariyorum bu linkteki röle için velasım bana kapı kilitinin pozitif ucu lazım birde marş konumunda iken kontak bir pozitif uc lazım . kapı daki soket bana burdan pozitif uç lazım birde kapı kilitlenirken ve acılırken farklı pozitif uç mu veriyor ?  Düzenleyen okaNStarss - 08 Haziran 2014 Saat 20:29 | |
| 
|  | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 Saat 11:26 | 
| 
   güncell | |
| 
|  | |
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 Saat 16:18 | 
| 
   ah follow me ah   yaktıydık beynini Kontesin, La havle vela Corvette  Dikkat etmelisin tek yardımım bu olur. | |
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |
|  | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2014 Saat 19:21 | 
| 
   Siz nasıl bişe yapmıştınız | |
| 
|  | |
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 09:18 | 
| 
   Biz tavan lambasından park lambalarına yapalım dedik, Ben ilk denememde olsa sitede paylaşılan bilgilerle yaptım. tek sorunu kapıları kitleyince tavan da parklar yanıyordu :) kilidi açından tavanda parklarda sönüyordu ters olmuştu. işlemi paylaşan arkadaşa gittim. elini attığı gibi araç cız etti ve bsi pertingen   | |
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |
|  | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 10:43 | 
| 
   Anladığım siz direkmi bağladınız ben röleyi tetiklemesi için yol arıyorum tavan düşündüm ama onda şöle sorun oluyo kiliti her acılış kapanışta yanmıyor
    | |
| 
|  | |
| Aziz   BÖLGE TEMSİLCİSİ     KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 10:52 | 
| 
   Direk alıp yapmak istedik. Önceden yapılmışı var dı tabi :) bize uymadı. alttaki konu bir fikir sahibi olmana yardımcı olur belki. tekrar diyorum dikkatli ol. | |
| 
     [pasaklıKontes]hy206 GTI
     | |
|  | |
| okaNStarss   2. Vites     Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı okaNStarss Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 15:15 | 
| 
   aziz arkadaşım ben parklara balamicam parklarda şöle bi, durum var bsa galiba ters akımlarınıda kontrol ediyor bu araçların ben sislere bağlıcam normalda benim araçta sis yoktu sonradan bir röle yardımı ile hariçi hatla yapıldı oyuzden lamba rölesinde sıkıntı yok normalde çalışıyor ben o röleyi tetiklicek 2 bir röle aldım zaman ayarlı onu bağlıcam bsa ile fazla işim yok sadece burdan 2 uç lazım 1 marş açık ken pozitif uc 2 kapı kiliti ucu şimdi soketteki kabloları tek tek kontrol edecem ama kapı kiliti kac kablolu yanı acma işini ve kapama işini aynı kablomu yapıyor yoksa farklı kablomu buna göre ben her iki uçada diyot atmam lazım bu konuda yardımcı olacak elektirik  bilgisi olan arkadaş varsa yazsın lütfen yaptıktan sonra detaylı paylaşacam 2 röle montajladım ama uçları boşda bağlamak kaldı fotolar var ama konu tamamlansın diye bekliyorum.  YARDIMMMMM :)
    | |
| 
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||