![]() |
|
Lpg sorunu lpg de iken titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 22:32 |
Aracımı genelde 2.viteste kaldırırdım 1. vites geçisi zor oldugu için pek kullanmazdım. Fakat artık 2. viteste cok fazla boguluyor lpg de iken titremeye başlıyor araç, benzine geçişte sorun olmuyor.. Ve lpg de iken araç vites farketmeksizin gaza basarken sanki arada gazda kesinti oluyor titreme oluyor araçta benzinde böyle bir sorun yok. Bu neden kaynaklana bilir? Yarın bir ustaya götürüp baktıracağım ama lpg montajı yapılan yeremi kendi ustamamı gitsem karar veremedim.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle montajı yapann yere gostersenız daha ıyı olur filtreleri gozden gecirebilrsiniz
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Kısaca lpg de iken saniyelik gaz kesilmiş gibi oluyor buda sarsıyor aracı anlık olarak. Yarın arayıp durumu bildireceğim bakalım neden kaynaklanıyor acaba.
|
|
![]() |
|
silenos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Benzinde hissetmessin lpg ile benzinin patlama yanma oranlari farkli cunku guzel bir gaz ayariyla sorun minimuma indirebikirsin ama asil sorun subap ayarlarinda aynaklaniyor sana simdi stesleme bobini diyecekler ama sorun subaplardan kaynakli
|
|
![]() |
|
Lpg yi makineye soktu sorun gözükmedi gittim bujilerimi değiştirdim sorun kalmadı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |