![]() |
|
deli eden ses??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 22:09 |
407 1.6 hdi aracımın sağ arka kapı üst döşemesinin oralardan sürekli bir çatırtı sesi geliyor.Elimle bastırıyorum tavan döşemesine ses gitmiyor.Yan orta direk kısmını söktüm öyle denedim gene geliyor sağ arka tutamağın vidalarını sıktım yok gene aynı valla arkadaşlar ses deli edecek beni ne yaptıysam kesilmiyor sanki bir şey esneyip geriliyor ve çatırtı sesi oluşyor sürekli buna benzer sorun yaşayan çözen var mı arkadaşlar??
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki sağ arka kapının kendisinden geliyordur döşemesine bak derim. Çatırdı genelde plastik aksamlardan gelir.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benimde sunroof un orda bir titreşim oluyor bozuk yolda ve bu ses arkakapının üstünden geliyor gibi insanı yanıltıyor. Demem o ki sesin kaynağı başka bir yer olabilir. ayrıca bu sesler çok can sıkıcı oluyor malesef...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |