![]() |
|
307 Fren hidrolik yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 17:11 |
Arkadaşlar 2006 model 1.6 benzinli aracım ara sıra ESP hatası veriyor ve ben bunu bir türlü çözemiyorum. Servis bunu hata olarak görmediğinde çözüme kavuşmuyor. Bunun ilgili araştıma yaparken yabancı forumlarda (alman pug sayfası) pug mühendislerinden birisinin yazdığı yazıda Fren hidrolik yağının her yıl değişmesi gerektiğini yazmış. Düzenli olarak değiştirilmeyen Fren hidrolik/ABS yağı özelliğini kaybetmesinden dolayı bu tip (ESP / ABS) hataların baş gösterdiğini belirtiyor. Bende yarın Fren hidrolik yağını değiştireye gidiyorum. Soru ; Benim aracıma uygun tavsiye edebileceğiniz bir yağ varmıdır? Yada bu problemi daha önce yaşan bir arkadaşımız varmıdır, çözüme ulaşılmışmıdır? Düzenleyen dream - 06 Haziran 2014 Saat 17:11 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben eski 206'mda 5 yıl hiç fren hidroliği değiştirmemiştim gerçi bende esp yoktu, inşallah yağ değişimiyle çözersin Hayrettin Abi, yağ olarak Mobil veya castrolun dot4 fren hidrolik yağını kullanabilirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |