![]() |
|
307 yi satıp kazalı C4 alınır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2014 Saat 17:18 |
İşyerinde hemen yan masamda oturan arkadaşım haftasonu kaza geçirdi ve arabasını o halde satıyor. 2005 Model 67.000 km de benzinli otomatik yıpranmamış kokpitinde döşemesinde bir tane hatası bulunmayan tertemiz bir araba arabaya binince gözü kalıyor resmen insanın.. Kaza Çanakkale de meydana gelmiş bu vurmamış ama kavşaktan kafayı çıkartır çıkartmaz Alman plakalı Audi'nin biri arabanın önünü sıyırıp götürmüş. ABS Beyni Yan hava yastıkları radyatör kaput tampon far ve bilimum parçaların değişmesi gerekiyor. Şanzımanda da problem olabilir diyorlar kolu yamulmuş zannedersem. Şimdi bu şartlar altında aracı 12.000 TL ye satıyor benim 307 yi satıp 12 yi verip kalan parayla bunu toplamaya değer mi? 9 bin tl gibi bir masraf olacağını söylüyorlar ama ben daha ucuza yaptıracağımı düşünüyorum sonuçta kafadan vurmamış araba köşeden vurup ön kısmı dağıtıp gitmiş şasesinde falan bir oynama yok.. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar aracın resmide budur; ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca araçta far sensörü park sensörü yağmur sensörü 8 hava yastığı ve daha birçok özellik bulunmakta full denilebilecek bir araç.. 67.000 km de olmasıda bir artısı tabiki
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle geçmiş olsun, şahsen ben uğraşmazdım.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
böyle arabaları yaptırmak sabır işi arkadaşım...o parçayı bul şu parçayı bul ...usta iyi olacak bikere...hee diyorsan vaktim bol sanayide yatar kalkarım ozaman al...ama zaman ve uğraş isteyen bir durum...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Çıkma parça tedarik edeceğim yerler var kendi ustama veririm arabayı çıkmacılarla usta arasındaki bağlantıyıda kurar en fazla 15 gün arabasız kalırım onun haricinde pek uğraşım olmaz toplama konusu basit olan konu aslında :) asıl kafama takılan değer mi hem elimdeki 307 den olup hemde 12 ye bunu alıp 8-9 lira civarında bir masraf edip yaptırmaya.. Araba gerçekten çok temiz Mersin plakalı 1 yıldır istanbulda hem dolu hem benim arabadan 2 yaş daha genç hemde yarı km sinde. Yani bundaki ekstraları benim arabaya takmaya kalksam en az 3-4 bin tl harcarım ve ne arabam 2 yaş gençleşir ne de 67 bin km ye düşebilir :) Kaporta olarak sadece kaput ve tampona ihtiyacı var geri kalanı mekanik masraflar. Yan hava yastığınıda değiştirmem bi direnç koyup airbag lambasını söndürürüm sol tarafta hava yastıksız olur napalım :) ordan da 1000 lira kar etsem 19 bin liraya 2005 model C4 sahibi olurum ve bunların piyasası şuan 23-24 arasında
|
|
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
9 binlere çıkarsan öpde basına koy önde yemiş bir arac motorda ne çıkacagı belli değil saşeler kaza gördügü için randıma görmeyecek bence macera arıyorsun kardeş. sazuman vs vs bir ton dert. sana en basit örnegini vereyim benim biladerin 2010 mazda3 var sadece alta kanalilazyon kapagına vurdu değişen parça motor kulakları alt koruma sanzuman tamiri airbag tamiri yapan bizim yigen işçilik almadı toplam maliye 4 milyar. işçilik haric. bazı çok ufak parçalar çok mebla tutabiliyor.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
şuan kendi aracından memnunsan hiç fantaziye gerek yok bence hem önden kazalı bir araç için uğraşma bu kadar yarın satmaya kalksan satamazsın fiyat çok kırılır ama dersen ve kendine garanti veriyorsan ben bu arabayı yaptırır 8-10 sene binerim o zaman olur kısa vadeli bineceksen uğraşma kendi aracından da olma derim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Uzun süre kullanacağımı sanmıyorum zaten almak istememin sebebi 307yi alalı 2 yıl oldu artık değiştireyim diye düşündüğümdendi ama riskli bir durum herşeyini toplarsın basarsın marşa başka bir sorun çıkar dediğiniz gibi macera işi biraz.. Arabanın gerçekten temiz olduğunu bildiğim için bu işe kalkışmayı düşünüyodum ve 307 nin parasına C4 toplayıp binmenin karlı olacağı kanaatindeydim hem 2 yaş genç olması hemde yarı kmde ve full bir araba olması cezbetmişti ama ağrısız başı ağrıtmayada gerek yok sanırım :)
|
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Tabiri caizse Arabanın resmen bağırsakları fışkırmış siz hala temiz diyorsunuz. Bravo.
![]() |
|
![]() |
|
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Arabanin cigeri cikmis hala km diyosun temiz diyosun :) ugrasacak baska işin yok kendine macera ariyosun bence
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Evet aga bu arabadan bi yol olmaz, çok uğraşırsın yapılırken, ve çok da harcarsın, bir de satarken değeri düşecek bunun çünkü önden vuruk olacak adı. Kazalı alacaksan önden vuruk alma mümkünse kaput temiz olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar ama temizdi araba sanki ya :)) İyiki yazmışım buraya yoksa ciddi ciddi düşünüyordum bunu almayı Teşekkür ederim herkese
|
|
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bulaşma Tolgacım ne çıkacağı belli olmaz çok hayal kurma hele şanzuman!
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
arabanın edebiyatı kaymış. kafa dönmüştür. yandan darbe alan araba sonuçta. 23 24'e kazasızını aldığım arabanın kazalısını 19 20'ye almam. he 16 17 mal etsen alır binersin...
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
biraz ararsan 21-22 ye ztn aynısını bulursun:)
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bir de şu cee'd e bakar mısınız?
Ben uğraşmam ama fazla hasar yok gibi
|
|
![]() |
|
ucuz etin yahnisi ekşi olur derler
şimdi bu araç muhtemelen önden hasarlı parçalar da genelde yapıldığı gibi üstünkörü yerlerine takılmış galericilierin minik bi oyunudur bu resimden bakarsın parçalar üzerinde telde derler biz parçaları nı bile taktık ufak tefek şeyleri var denir gidersin hüsran parçaların ayakları tırnakları vs kırıktır resimde gördüğünden çok daha fazla hurda haldedir kim bilir motor ne halde şöyle düşünün bu araç galericide bu adam çokmu salak hiçbi iş bilmiyor madem kolayca az masrafla toplanıp binilebilecek neden kendisi yapmıyor 2012 model 32400 km de araç hasarsızı rahat 33-35 bindir neden kendisi yaptırıpta 30 bine satmıyor benim fikrim hiç bu tarz araçlara bulaşmamaktır cebinizde 25 bin varsa 25 binlik arabaya bakmak en mantıklı olanıdır |
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
bozuk araba işi yaş bence arabanız size yetiyorsa hiç bulaşmayın yetmiyosa da bulaşmayın başka araç bakın derim bu cümleleri sütten ağzı yanan biri olarak söylüyorum
|
|
![]() |
|
Pekala o halde kimseye tavsiye etmiyoruz, teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |