![]() |
|
206 teyp yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 Saat 10:03 |
arkadaşlar geçen aracın tamiri için akü söküldü sonra şifreyi yanlış girdim ve un looked oldu tekrar şifre girecek yer çıkmıyor ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unlocked cıktı ıse sıfreyı dogru gırmıssın sıfreye yanlıs gırseydın Blocked olurdu birde sigortayı sok tak derım tekrar sıgre ısteyebılır belkı
|
|
![]() |
|
1-2 saat bekledikten sonra teyp yine kod isteyecektir.Doğru Kodu Girerek Açabilirsin.
Geçmiş Olsun.
|
|
![]() |
|
yaw yeri gelmişken bende 206 orjinal teyp var bi tane kullanmıyorum ihtiyacı olana verebilirim
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
olmassa gidip kırdıracaksın kodunu teypcilerde.
|
|
![]() |
|
Kırdırmaya gerek yok Şase Numarası Sölerse Yetkili Servisten Alır Kodu Telefonla
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
KODU BİLİYORUM 2 GÜN GEÇTİ HALA ŞİFREYİ SORMADI ARKASINDAKİ BAĞLANTILARI SÖKÜP TAKMAYI DENİYECEĞİM
|
|
![]() |
|
ben mekanikten sen elektronikten çekiosun be barışım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |