Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lexia 3 pp2000
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lexia 3 pp2000

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MATROSKA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MATROSKA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lexia 3 pp2000
    Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 20:52
Selamlar Arkadaşlar,
bende aranıza izmir'den 2004 1.4 hdi peugeot 206 sw aracımla katılmış bulunmaktayım..
Bu kablo ve arabirimi bende ali express den sipariş etmek istiyorum fiyatlar orada daha bir uygun gibi,yanlız kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak,bu çin versiyonlarında biraz farklılıklar var gibi geldi bana,şöyleki bu sitede arabirim ,kablolar ve yazılım komple 60 dan 100 küsür dolar civarlarında bulunmakta,yanlız 80 dolar civarından başlayanlarda genelde full chip diye bir tabir var adamlar bizim cihazlarımızda full chip vardır herşeyi destekler gibi şeyler yazmışlar hatta tam chip olarak fotolarını dahi göstermişler,yani bu cihazlarda böyle şeyler olasımı? yada pazarlama olayımı?yani hepsi aynı işi görürmü,sonuçta sıcaklık sensörü vs.aktif edicez..konuyla alakalı olarak bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 21:53
Merhaba hocam,

Ben de uzun bir uğraş sonrası bir arkadaşdan aldım kabloyu.

YAzılım dert değil yazılımı netten bulabiliyorsunuz ama interface deki chip cidden önemli. Şöyleki alacağınız cihazlar klon dur. Yani orjinalin birebir kopyası. Pejonun üretip sattığı her ürünün kendine özer seri numarası vardır. Aynı şekidle pejo planet ve diagbox yazılımlarıda bu seriali kontrol eder cihazı bağlayıp açtığınızda. Bazı klonlar Pejo tarafından fark edildi ve pejo önlem olarak güncel yazılımlarda bu serili cihazların bağlantısını engelledi. Yani siz yasak klonlu bir cihazla güncel diagbox veya planete bağlanamıyorsunuz.

Bunun dışında küçük bir ihtimal çalışmama olayı olabiliyor. Ben de ilk aldığım cihazı çalıştıramadım aldığım arkadaş yenisini verdi saolsun. Bu yüzden muattap bulmak çok iyi birşey.

Ayrıca kablonun adı actia dır lexia citroenlerin kullandığı yazılımdır bu çok karıştırılıyor. Dediğim gibi yazılım her türlü bulunur ama arayüzün seri numarsı ve çalışması şart.

Aliexpress den almak ekonomik olarak iyi fakat çok iyi araştırmak lazım. Kullanıcı yorumları çok öenmli.

Bunun yanı sıra gümrüğe büyük ölçüde takılıyor arayüz cihazları. Ben bir keresinde autocom aldım bir akrabaya ve pazartesi gelen tebliğ ile apartopar gitmeme rağmen her gün çağırdılar ve her gün gittim artık son gün dayanamayıp veridler ama neler yaptım neler. araç ruhsatı-öğrenci belgesi-fatura-paypal faturası-kart ekstresi v.s. en sonda sözleşme imzalatttılar ticari amaçla kullanmıycam diye. Bir daha da almam dedim zaten nalet olsun.

Bu riskleri başıma geldiği için söylemek istedim. Takdir sizin almayı düşünürseniz yine ilanlar hakkında yardımcı olmaya çalışırım.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
MATROSKA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MATROSKA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 22:09
Hocam sağol bilgiler için,bu site ve ebay gibi sitelerden replika tel. dahi sipariş ettim sorunsuz geldi fakat şansımamı bilmem.Ama sizin dediğiniz gibi arayüz cihazlarında durum değişiyorsa oda ayrı bir konu.benim merak ettiğim full chip olayı nedir, yani full chip olmazssa neleri yapamayız? benim anladığım kadarıyla yeni nesil hybrite araçlara bağlanılamayacağından felen bahsedilmiş sanki,diğer cruse control açma ,dış ısı sensörü aktifleştirme vs. gibi işlemleri etkilemiyor gibi.bu arada siz cihazı nerden temin ettiniz? 
Yukarı Dön
silenos Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı silenos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2014 Saat 01:29
Evet arkadaslar bende gettirmek istiyorum ama cok modrl ve marka var en iyisi hangisidir bu cihazlarin araca uyum sorunu yasatmiyacak narka midel bilginiz varsa paylasirmisiniz
Yukarı Dön
MATROSKA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MATROSKA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 01:51
Aynen bilhassa koliva arkadaşımız bu konuda tecrübeli sanırsam..
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 02:10
Bildiğim kadarı ile klon cihazlarda server bağlantısı kurulmuyor kurulsada belli değişikilikler mesela 208in fap rejenerasyonu için hata kaydı silinmesi yapılamıyor program kitliyip kalıyor.

Hybrid araçları bilemiyorum onun içinde kasmaya gerek yok Ülkemizin çevre duyarlılığı ortada :D aracın yaşına ve motor hacmine göre vergilendirilip katalizör egr sökülen bir ülkeyiz :D hybrid dir full elektriktir onlar bize çok uzak.

Ben cihazı ankarada satan bir arkadaşta aldım. Sahibinden üzeirnde ilanını görüp iletişime geçtim kendisi ile buluşup elden teslim aldım. Çok mükemmel bir para vermiyoruz ama yine de güven önemli bu tarz cihazlarda.

Bahsettiğiniz gibi focal-deal-ebay-banggod-aliexpress-dhgate gibi bir çok siteden 100lerce alışveirş yaptım ama aksi gibi sadece hayatımda bir defa sipariş veridğim diyagnostik cihaz takıldı ve bir daha almam dedim çünkü cidden adamlar çıldırtçak seviyede işlem yapıyorlar. Nerdeyse arabanın ruhsatını üzeirme alacaktım parçayı almak için. Telefon dert değil imei kaydı çıktığı için artık pek sallamıyorlar.

Chip olayından bildiğim kısmı klon cihazların bir kısmındaki serilerin programın bir sürümünden sonra çalışmaması. Başka da bilgim yok
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
MATROSKA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MATROSKA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 15:00
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bildiğim kadarı ile klon cihazlarda server bağlantısı kurulmuyor kurulsada belli değişikilikler mesela 208in fap rejenerasyonu için hata kaydı silinmesi yapılamıyor program kitliyip kalıyor.

Hybrid araçları bilemiyorum onun içinde kasmaya gerek yok Ülkemizin çevre duyarlılığı ortada :D aracın yaşına ve motor hacmine göre vergilendirilip katalizör egr sökülen bir ülkeyiz :D hybrid dir full elektriktir onlar bize çok uzak.

Ben cihazı ankarada satan bir arkadaşta aldım. Sahibinden üzeirnde ilanını görüp iletişime geçtim kendisi ile buluşup elden teslim aldım. Çok mükemmel bir para vermiyoruz ama yine de güven önemli bu tarz cihazlarda.

Bahsettiğiniz gibi focal-deal-ebay-banggod-aliexpress-dhgate gibi bir çok siteden 100lerce alışveirş yaptım ama aksi gibi sadece hayatımda bir defa sipariş veridğim diyagnostik cihaz takıldı ve bir daha almam dedim çünkü cidden adamlar çıldırtçak seviyede işlem yapıyorlar. Nerdeyse arabanın ruhsatını üzeirme alacaktım parçayı almak için. Telefon dert değil imei kaydı çıktığı için artık pek sallamıyorlar.

Chip olayından bildiğim kısmı klon cihazların bir kısmındaki serilerin programın bir sürümünden sonra çalışmaması. Başka da bilgim yok
Yukarı Dön
MATROSKA Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MATROSKA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 Saat 15:01
Hocam siparişte takılan diyagnostik cihaz hangi cihazdı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 181 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107271 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1406 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2947 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 8987 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8445 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 723 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 677 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1520 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55214 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 294 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1043 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1688 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 247 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2197 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1586 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15873 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 18917 16 tga508
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English