![]() |
|
Lexia 3 pp2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MATROSKA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 20:52 |
Selamlar Arkadaşlar,
bende aranıza izmir'den 2004 1.4 hdi peugeot 206 sw aracımla katılmış bulunmaktayım..
Bu kablo ve arabirimi bende ali express den sipariş etmek istiyorum fiyatlar orada daha bir uygun gibi,yanlız kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacak,bu çin versiyonlarında biraz farklılıklar var gibi geldi bana,şöyleki bu sitede arabirim ,kablolar ve yazılım komple 60 dan 100 küsür dolar civarlarında bulunmakta,yanlız 80 dolar civarından başlayanlarda genelde full chip diye bir tabir var adamlar bizim cihazlarımızda full chip vardır herşeyi destekler gibi şeyler yazmışlar hatta tam chip olarak fotolarını dahi göstermişler,yani bu cihazlarda böyle şeyler olasımı? yada pazarlama olayımı?yani hepsi aynı işi görürmü,sonuçta sıcaklık sensörü vs.aktif edicez..konuyla alakalı olarak bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam,
Ben de uzun bir uğraş sonrası bir arkadaşdan aldım kabloyu. YAzılım dert değil yazılımı netten bulabiliyorsunuz ama interface deki chip cidden önemli. Şöyleki alacağınız cihazlar klon dur. Yani orjinalin birebir kopyası. Pejonun üretip sattığı her ürünün kendine özer seri numarası vardır. Aynı şekidle pejo planet ve diagbox yazılımlarıda bu seriali kontrol eder cihazı bağlayıp açtığınızda. Bazı klonlar Pejo tarafından fark edildi ve pejo önlem olarak güncel yazılımlarda bu serili cihazların bağlantısını engelledi. Yani siz yasak klonlu bir cihazla güncel diagbox veya planete bağlanamıyorsunuz. Bunun dışında küçük bir ihtimal çalışmama olayı olabiliyor. Ben de ilk aldığım cihazı çalıştıramadım aldığım arkadaş yenisini verdi saolsun. Bu yüzden muattap bulmak çok iyi birşey. Ayrıca kablonun adı actia dır lexia citroenlerin kullandığı yazılımdır bu çok karıştırılıyor. Dediğim gibi yazılım her türlü bulunur ama arayüzün seri numarsı ve çalışması şart. Aliexpress den almak ekonomik olarak iyi fakat çok iyi araştırmak lazım. Kullanıcı yorumları çok öenmli. Bunun yanı sıra gümrüğe büyük ölçüde takılıyor arayüz cihazları. Ben bir keresinde autocom aldım bir akrabaya ve pazartesi gelen tebliğ ile apartopar gitmeme rağmen her gün çağırdılar ve her gün gittim artık son gün dayanamayıp veridler ama neler yaptım neler. araç ruhsatı-öğrenci belgesi-fatura-paypal faturası-kart ekstresi v.s. en sonda sözleşme imzalatttılar ticari amaçla kullanmıycam diye. Bir daha da almam dedim zaten nalet olsun. Bu riskleri başıma geldiği için söylemek istedim. Takdir sizin almayı düşünürseniz yine ilanlar hakkında yardımcı olmaya çalışırım. |
|
![]() |
|
MATROSKA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Hocam sağol bilgiler için,bu site ve ebay gibi sitelerden replika tel. dahi sipariş ettim sorunsuz geldi fakat şansımamı bilmem.Ama sizin dediğiniz gibi arayüz cihazlarında durum değişiyorsa oda ayrı bir konu.benim merak ettiğim full chip olayı nedir, yani full chip olmazssa neleri yapamayız? benim anladığım kadarıyla yeni nesil hybrite araçlara bağlanılamayacağından felen bahsedilmiş sanki,diğer cruse control açma ,dış ısı sensörü aktifleştirme vs. gibi işlemleri etkilemiyor gibi.bu arada siz cihazı nerden temin ettiniz?
|
|
![]() |
|
silenos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Evet arkadaslar bende gettirmek istiyorum ama cok modrl ve marka var en iyisi hangisidir bu cihazlarin araca uyum sorunu yasatmiyacak narka midel bilginiz varsa paylasirmisiniz
|
|
![]() |
|
Aynen bilhassa koliva arkadaşımız bu konuda tecrübeli sanırsam..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bildiğim kadarı ile klon cihazlarda server bağlantısı kurulmuyor kurulsada belli değişikilikler mesela 208in fap rejenerasyonu için hata kaydı silinmesi yapılamıyor program kitliyip kalıyor.
Hybrid araçları bilemiyorum onun içinde kasmaya gerek yok Ülkemizin çevre duyarlılığı ortada :D aracın yaşına ve motor hacmine göre vergilendirilip katalizör egr sökülen bir ülkeyiz :D hybrid dir full elektriktir onlar bize çok uzak. Ben cihazı ankarada satan bir arkadaşta aldım. Sahibinden üzeirnde ilanını görüp iletişime geçtim kendisi ile buluşup elden teslim aldım. Çok mükemmel bir para vermiyoruz ama yine de güven önemli bu tarz cihazlarda. Bahsettiğiniz gibi focal-deal-ebay-banggod-aliexpress-dhgate gibi bir çok siteden 100lerce alışveirş yaptım ama aksi gibi sadece hayatımda bir defa sipariş veridğim diyagnostik cihaz takıldı ve bir daha almam dedim çünkü cidden adamlar çıldırtçak seviyede işlem yapıyorlar. Nerdeyse arabanın ruhsatını üzeirme alacaktım parçayı almak için. Telefon dert değil imei kaydı çıktığı için artık pek sallamıyorlar. Chip olayından bildiğim kısmı klon cihazların bir kısmındaki serilerin programın bir sürümünden sonra çalışmaması. Başka da bilgim yok |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hocam siparişte takılan diyagnostik cihaz hangi cihazdı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |