![]() |
|
EN İYİ LASTİK SİZCE HANGİSİ ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 Saat 09:25 |
ARKADAŞLAR SİZLERİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN YÖN VERİCİ VE ÖNEMLİ BU YÜZDEN YENİ ALACAĞIM LASTİKLER KONUSUNDA YARDIM ETMENİZİ RİCA EDİYORUM AYNI ZAMAN DA BU ANKETİN YENİ LASTİK ALACAK OLAN ARKADAŞLARA DA FİKİR VERİCİ BİLGİLENDİRİCİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...
Düzenleyen illegal - 29 Kasım 2008 Saat 09:56 |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence BF Goodrich ama hem temini zor hem listede yok genel manada Pirelli diyorum o zaman p600
|
|
![]() |
|
Michelin
Goodyear
Bridgestone
|
|
![]() |
|
contınental sport contacat 3 ustune lastık yok varsa cıkarsın...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aynen katılıyorum
+9999999
|
|
![]() |
|
ben aynı konuyu acmıstım .. aktıf olman dılegıyle..
|
|
![]() |
|
bridgestone potenza GIII lastik koruması mükemmel yol tutuş daha kısa frenaj ve en sessiz lastiklerden baya sert bi lastik ne balon ne yarılma nede başka bişi süper bi lastik fiyatı çok ama kesinlikle hakediyor.
Çabuk eriyor ama çok kaliteli. 1.5 yıl kullandım çok memnun kaldım. Şuanda pirelli p6000 kullanıyorum çok ses yapıyor.. Çabuk erimiyor arabamın 2. sahibiym daha önce 20 bin kullanmışlar bende 40 falan yaptım halada gözle görünür diş var... Michelin de kullandım (model hatırlamıyorum) çok sert bi lastikti yol pek tutmadı bana göre hemen patiye sarma dayanıklı lastik Goodyear F1 kuru zemin süper yol tutuş. Islak zemin kötüydü. Şekil güzel fakat çabuk balon yaptı 2 sefer lastik değişti 50 yanak olmasına rağmen.. Sessiz denilebilicek bi lastik.. Dunlopta kullandım model hatırlamıyorum.. Yumuşak lastikti sessizdi. Dayanıklılığını test etme şansım olmadı araba satıldı.. Marshall yanakları sağlam bi lastik yol tutuş frenaj kötü... Kullandıklarım bu kadar :) Düzenleyen ZaZu - 29 Kasım 2008 Saat 12:47 |
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
BENDE HATIRLATTIM SENİNDE AKTİF KALMAN DİLEĞİYLE...
|
|
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
hangi amaç ile kullanacagın çok önemli
ben bridgestone g3 çok kaliteli ve güzel lastik 1 yıl kullandım tadı damagımda :)
ben performans için başka lastik tafsiye etmem...
Düzenleyen yaşar - 30 Kasım 2008 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
BANA GENELDE ŞOFÖR ARKADAŞLAR MİCHELIN ÖNERİYORLAR EN İYİSİDİR DİYORLAR AMA FAZLACA SİZDENDE FİKİR ALMAK İSTEDİM ARACI YORMAYACAK Bİ LASTİK OLMALI BENİM ARACIM XR 13" NORMALDE BEN BU ARACA 15" JANT TAKACAĞIM 306 GTI JANTI ONA GÖRE ZATEN JANT YORACAK BİRDE LASTİK YORMASIN İSTİYORUM... |
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
bence standart lastik olarak michelin enerji iyi lastik .
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
satmıycaksan uzun yıllar bınıceksen contınental alıcam kımsenın sozune bakmıycaksın basın agrımıycak butcen varas sport contact 3 yoksa 2 laıcaksın...
|
|
![]() |
|
bu contınental fiyatı nedir ortalama fikriniz var mı?
|
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Continental
Goodyear
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ucuz olanı :) artık lastiklerin kalite farkları yavaş yavaş ortadan kalkıyo
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
secenekler arasında yoktu ama ben daha önceki araclarımdada şimdiki pejo 206 ımdada kumho kullanıyorum gayetde memnunun.
|
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Lastik bir araçtaki bana göre en önemli parça..
Ben de araştırmıştım..ŞArtlarıma ve aracıma en uygun Lasitk olarak michelin ve Bridgestone u tavsiye ettiler.. Michelin türkiye asfalt şartlarına göre Bridgestone dan daha az dayanıklı deidkleri için Bridgestone aldım..4 lastiğe 500 kağıt verdim..Arkadaşlar GTI jantıyla birlikte 4 lastiğe 400 falan vermişler..Abi nabıyosun çok para demişlerdi ama; farkını uzun yolda yağmurda fazlasıyla gördüm...Diğer araçların fren mesafesiyle bridgestone un mesafesi çok farklı.. GüVen veriyor lastikler..Peugeot gibi fren sistemi çok iyi olmayan bir aracta Lastik bence en önemli parça.. Birçok parçaya fazlasıyla para veren bizlerin konu can güvenliği olması hasebiyle keseyi biraz fazla açmakta fayda var diye düşünüyorum.. Bridgestone Turanza Performans lastiklerimi beyendim tavsiye ederim ... |
|
![]() |
|
sana katılmıyorum ben 306 ya accelera almadan önce kumho vardı ve yağmurlu havada anam anam diyim ben sana durmuo araba ama accelera cidden çok memnun dumo lastiği tavsiye ederim ucuz ve çok güzel eğer orta bi seviyedeysen accelera çok iyi bir lastik...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |