![]() |
|
206 hkk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 11:45 |
Arkadaşlar diyeceksiniz ki ne çok soru sordun 3 gündür diye ancak enteresan bir durumla karşı karşıyayım :D
aracım 1.6 xt 8v olan cinsten. dayımda 1.6 xsara 1 kasa var aracın motorları neredeyse aynı. dün arabaları temizlerken motora baktım bende bir tane boşta boru var ağzına vida sıkmışlar. dayımınkine baktım onun bağlandığı yer var. sonra netten araştırmaya başladım netten falan benimki anormal olan çıktı. resimde ekli olan alandaki soldan gelen boru. o boru ne işe yarıyor bilen varmı. arabada bir anormallik yok. uzun yolda 20 krş yaktı. gidişinde falanda sıkıntı yok sizce o boru neden öyle yapılmıştır ? netten baktım yağ buhar hortumu diye geçiyor. ?? ![]() Düzenleyen fætih - 02 Haziran 2014 Saat 11:50 |
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı durum var kırık ve ucu vida ile kapatılmış , borunun fiyatı 50 tl
buharlaşan motor yağını tekrar motora gönderiyor yağ buhar borusu ama pek biişe yaramadığı soyleniyor ve kırıldıgındada vida ile körluyorlar.
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |