![]() |
|
206 1.6 mı 1.6 16v mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haydut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2014 Saat 12:45 |
merhabalar. size belki garip gelecek bir soru soracağım fakat gerçekten bilmiyorum...
aracım 2001 206 XT klima ve sunroof mevcut
ruhsatta 206 XT 5P 1.6 yazıyor sigorta poliçesinde 206 XT 1.6 16V 5 yazıyor.. ruhsatta yada sigorta poliçesinde beygir gücü yazmıyor. debriyaj seti almayı düşünüyorum fakat benim aracım 1.6 mı 1.6 16V mı bunu nereden bileceğim ? araç içerisinde kaputu açtığımda bir yerde yazarmı yada bunu kim bilecek nasıl öğreneceğim |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şase numarasının son 8 hanesini özelden yazarsanız bakabilirim.
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
motorun eski tipse 8v yeni tipse 16v
|
|
![]() |
|
Haydut06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
özelden mesaj gönderdim serkan bey.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Baktım Hocam aşağıda ki gibi
206 5 KAPILI HATCHBACK 1.6 i 16v 110 (TU5JP4) BVM 5
|
|
![]() |
|
çok teşekkür ederim serkan bey. daha önce ustaya bırakıyordum o hallediyordu. gerek duymamıştım ama şimdi parçasını ben almak istiyorum o yüzden gerek oldu ve tabiki öğrenmişte oldum..
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
motor metalse 8V Plastıkse 16 V öyle bir şey vardı dıye hatırlıyorum tabı şase no sorgulaması yüzde yüz kesın sonuçlara ulaştırır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |