![]() |
|
Vites topuzu yapsak ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2014 Saat 21:41 |
|
Selam arkadaşlar 206ma Aliminyum vites topuzu yapmayı düşünüyorum. Ama yapmışken bikaçtane yapayım diyorum ne dersiniz talep olurmu sizce ?
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alüminyumdan kastınız gti vites topuzu ise ben varım ama eğer fiyat uygun ve işçilik güzel olursa tabi.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
![]() Buna benzer bişey düşünüyorum
|
||
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Güzel ama fazla estatik değil bence etrafı derı kaplı uzerı metalık olan topuz bundan daha estatik ve orjınal fıyatı 30 TL GTI RC topuzları metal gözüküyor o görüntüyü sağlarsanız talep olur ama buna fazla talep geleceğini zannetmem yınede denemden bılemeyız denemk serbest elınızden gelıyorsa...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Havalar bozuk gidince hafta sonu bi deneme yapayım dedim. Çalıştığım yerde CNC torna olmadığı için manuelde yaptım Formu tam istediğim gibi olmadı ama idare eder, zaten bundan sonra yaparsam CNC de yapıcam şekil daha güzel olucak. Yarın öbürgün üzerine lazerde yazısınıda yazdırıp tekrar fotoğraflarım.
Bu arada üzerindeki kaplama değil polisajdır (Keçe pasta vb ekipmanlarla Metali parlatmak) bu yüzden zamanla kaplaması döküldü matlaştı olmaz aksine kullandıkça daha çok parlar her türlü metale uygulanabilir örneğin alimünyum paslanmaz pirinç vs.
|
||
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
UUU büyücünün sihirli topuzu :) fena değil ama araca uydurmak için bir kaç yere daha bu tars eklenti gereke bilir yoksa sırıtacak gibi
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GAYETTE GÜZEL OLMUŞ ELLERE SAĞLIK
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
BENCEDE GÜZEL OLMUŞ ...
![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Tabi, makyaj yapacak ayna tadında fazladan 1 yansıtıcı hiç fena olmaz dimi
![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
Valla bencede güzel olmuş ama bunu kendimiz takabiliyor muyuz?
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
bencede çok güzel olmuş 307 ye uyarsa bende isterim
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler arkadaşlar yazısınıda yazdırınca daha güzel olucak umarım.
Takma konusunuda yazayım değiştirmek isteyen arkadaşlara referans olsun. Gayet basit önce körüğü alt taraftan kastırarak çıkarıyoruz, bir kablo bağıyla topuza bağlı. kablo bağını kesip çıkartıyoruz, ardında topuzu sağa sola çevirmeden direk yukarı doğru çekerek çıkartıyoruz ortaya şöyle bir manzara çıkıyor buradaki beyaz plastiğide söküyoruz (biraz zor çıkıyor) ardından topuzumuzu takıp altındaki civatalardan sabitliyoruz sonra sökme işleminin tersi malum.
Düzenleyen cool - 09 Haziran 2014 Saat 23:59 |
||
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim, ben 206 ya göre yaptım ama pejo gurubu aynıdır diye düşünüyorum forumda bir bilen mutlaka vardır. ha olmadı bi seride 307 için yaparız :)
|
||
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Aga o paspası bir silkele o ne leş gibi olmuş ya
![]() Şaka bir yana güzel uğraş olmuş ama ben de orijinalciyim, orijinali çok kalite olmasa da.
|
||
![]() |
||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
|
Gayet başarılı olmuş. Yazıdan sonra dahada süper olur.
|
||
![]() |
||
|
Yılda bir düzenli olarak silkeleniyor sıkıntı yok Ahmet :) Bazıları sarışın sever bazıları esmer zevk meselesi saygı duyarım ;)
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
|
Bence 1 ama daha fazla secenek koyabilirmisiniz.
|
||
![]() |
||
|
Aslında seçenekler sınırsız. Tuttuğunuz takımın adı yada arması çocuğunuzun veya sevgilinizin adı vs vs. tek renk ve çok ayrıntılı olmaması kafi (Çok detaylı olursa birbirine girecektir diye düşünüyorum)
Text yani düz yazı makul fiyatlı ama jpg fiyatı farklı olur dediler 1. logoyu yaptırıcam büyük ihtimalle bakalım fiyatıda görücez :)
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |